Exxen canlı izle Benfica Liverpool maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son Çeyrek Final mücadelesinde Benfica ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Benfica Liverpool maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Benfica Liverpool maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son Çeyrek Final mücadelesinde Benfica Liverpool kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle Benfica Liverpool maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

BENFİCA LİVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Benfica Liverpool maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Benfica Liverpool Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçta Jesus Gil Manzano düdük çalıyor.

Benfica Liverpool maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

Benfica Liverpool maçı sakat ve cezalılar

Benfica: Rodrigo Pinho (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Lucas Verissimo ( Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Benfica Liverpool maçı iddia oranları

Benfica: 6.25

Beraberlik: 4.30

Liverpool: 1.23

2,5 gol üstü: 1.46

2,5 gol altı: 2.07

Exxen canlı izle Benfica Liverpool maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 2

OPTA'YA GÖRE;

Benfica'nın Avrupa kupaları tarihinde Liverpool'dan (10) daha fazla karşılaştığı sadece iki rakibi bulunuyor: Bayern (12) ve Manchester United (11). Liverpool'un ise bu turnuvalarda Benfica'dan daha fazla rakip olduğu tek takım Chelsea (11).

Avrupa kupalarında Benfica'ya konuk olduğu son üç maçı kaybeden Liverpool, 2009/10 Avrupa Ligi'ndeki son ziyaretinden 2-1 mağlup döndü.

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarını konuk ettiği son dört maçı kazanamayan Benfica (1B 3M), son galibiyetini Şubat 2006'da Liverpool'u mağlup ederek aldı.

Portekiz takımlarıyla oynadığı son sekiz Şampiyonlar Ligi maçında yenilgi almayan Liverpool (6G 2B), son dört karşılaşmadan galip ayrıldı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar arasında topa sahip olma yüzdesi en düşük takım Benfica (%40). Bu süreçte Portekiz temsilcisinden (20) daha fazla direkt atak üreten tek takım Real Madrid (23).

Liverpool, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'nde 1984'in ardından ikinci kez üst üste beş deplasman galibiyeti almak istiyor.

Portekiz ile İngiltere takımları arasında oynanan son 11 Şampiyonlar Ligi maçında Portekiz ekipleri toplam üç gol sevinci yaşarken (1G 2B 8M), Ada temsilcileri 26 gol attı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sekiz gol atan Mohamed Salah, turnuva tarihinde iki farklı sezonda 10+ gol sevinci yaşayan ilk Liverpool oyuncusu olmak istiyor. Kupa 1 tarihinde bir İngiliz takımının formasıyla bunu başaran tek isim Ruud van Nistelrooy (2001/02 & 2002/03).

Darwin Nunez (4), bir Şampiyonlar Ligi sezonunda en fazla gol atan Benfica oyuncusu konumundaki Nuno Gomes'in (1998/99'da 5) rekoruna ortak olmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Şampionlar Ligi'nde attığı sekiz golün altısını dış sahada kaydeden Mohamed Salah, Avrupa kupaları tarihinde deplasmanda en yüksek sayıya ulaşan Liverpool oyuncusu olmak istiyor.