Exxen Canlı izle Chelsea Lille, Chelsea Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea ile Lille arasında oynanacak mücadele Exxen platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. Kullanıcılar, Chelsea Lille maçı saat kaçta hangi kanalda? gibi aramalar yapıyor. İşte, Chelsea Lille şifresiz ve canlı izleyebileceğiniz link...

Exxen Canlı izle Chelsea Lille, Chelsea Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Chelsea Lille karşı karşıya geliyor. Futbolseveler, "Exxen Canlı izle Chelsea Lille Şampiyonlar Ligi" gibi aramalar yapıyor. Chelsea Lille maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Chelsea Lille şifresiz ve canlı izleyebilceğiniz link...

Chelsea Lille maçı saat kaçta hangi kanalda?

Chelsea Lille maçı saat 23:00’te Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor.

Chelsea Lille maçı canlı izle

İşte Chelsea Lille maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Chelsea ve Lille’in oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçı, Londra'da, Stamford Bridge Stadyumu'nda oynanacak.

Exxen Canlı izle Chelsea Lille, Chelsea Lille maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

Chelsea ve Lille ile ilgili bilgiler

Avrupa Kupalarında Lille ile iki kez karşılaşan Chelsea (2019/20 Şampiyonlar Ligi grupları), bu maçları 2-1’lik skorla kazandı.

Avrupa kupalarında Fransız takımlarını konuk ettiği son 10 maçın sadece birini kaybeden Chelsea (6G 3B), tek mağlubiyetini Mart 2016’da PSG karşısında alarak Şampiyonlar Ligi’nden elendi (2-1).

Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz takımlarıyla oynadığı sekiz maçın (2x Chelsea, 6x Manchester United) sadece birini kazanan Lille (2B 5M), tek galibiyetini Kasım 2005’te 1-0’lık skorla aldı (vs Manchester United).

Şampiyonlar Ligi’nin eleme turlarında İngiltere ve Fransa takımları 14 kez eşleşirken; iki ülke ekipleri yedişer kez adını bir üst tura yazdırdı. İngiliz takımlarının ilk maçta ev sahibi olduğu üç eşleşmede tur atlamayı başaran tek Ada temsilcisi Manchester United (2018/19 vs PSG).

2020/21’den bu yana Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea’den (13) daha fazla maç kazanan sadece iki takım bulunuyor: Manchester City (15) & Bayern Münih (15).

Tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi son 16 turunda boy göstermeye hazırlanan Lille, son olarak 2006/07 sezonunda Manchester United ile eşleşmiş ve iki karşılaşmayı da 1-0 kaybederek turnuvaya veda etmişti.

Chelsea, 2017/18’den (Real Madrid) bu yana son şampiyon unvanıyla grup aşamasını lider tamamlayamayan ilk takım oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son üç maçta birer gol atan Jonathan David (22 yaş 29 gün), Lille'in grup aşamasındaki yedi golünün üçünü kaydeden isim. Kanadalı forvet, Lionel Messi'den bu yana (Kasım 2008'de 21 yaş 155 gün) Avrupalı olmayan oyuncular arasında üst üste dört karşılaşmada fileleri havalandıran en genç isim olmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktığı 2017/18'den bu yana en fazla gol atan Alman oyuncu olan Timo Werner (14), bu gollerin 10’unu deplasmanda kaydetti (%71.4). Bu süreçte 10+ gol atan oyuncular arasında gollerinin daha büyük kısmı dış sahada gelen tek isim Olivier Giroud (14/18 %78).

Şampiyonlar Ligi'nde en az 10 eleme turunda (finaller dahil) görev yapan isimler arasında Chelsea Menajeri Thomas Tuchel'den (%73; 8/11) daha yüksek yüzdeyle tur atlayan sadece üç isim bulunuyor: Vicente del Bosque (%80; 8/10), Josef Heynckes (%86; 12/14) ve Zinedine Zidane (%88; 14/16).