Exxen canlı izle Juventus Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Juventus Villarreal karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Juventus Villarreal maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Juventus Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Juventus Villarreal kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Juventus Villarreal maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Exxen canlı izle Juventus Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

JUVENTUS VİLLARREAL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Juventus Villarreal Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

JUVENTUS VİLLARREAL CANLI İZLE

JUVENTUS VİLLARREAL MAÇI CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

Maçın hakemi ise henüz belli değil.

Juventus Villarreal maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

JUVENTUS VILLARREAL MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Juventus: Szczesny, Danilo, Ligt, Sandro, Rabiot, Arthur, Sciglio, Cuadrado, Locatelli, Morata, Vlahovic

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Pedraza, Capoue, Parejo, Moreno, Samuel, Lo Celso, Groeneveld

Juventus Villarreal maçı sakat ve cezalılar

Juventus: Weston Mckennie ( Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat), Kaio Jorge ( Sakatlık - Diz Bağlarında Problem), Leonardo Bonucci (Sakatlık - Baldırından Sakat), Denis Zakaria (Sakatlık - Adale Problemi), Federico Chiesa (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Villarreal: Paco Alcacer (Sakatlık - Baldırından Sakat), Alberto Moreno ( Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Juventus Villarreal maçı iddia oranları

Juventus: 1.71

Beraberlik: 3.00

Villarreal: 3.40

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.59

Exxen canlı izle Juventus Villarreal maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarının ilk ayağında oynadığı son yedi maçı kazanamayan Juventus (3B 4M), son beş eşleşmenin dördünde elenmekten kurtulamadı. Juventus, tur atladığı son eşleşmeyi 2018/19 sezonunda İspanya temsilcisi Atletico Madrid karşısında oynadı.

-Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol takımlarını ağırladığı son 23 maçın üçünü kaybeden Juventus (12G 8B), son dokuz karşılaşmanın yedisinde kalesini gole kapattı.

-Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynadığı son beş maçın dördü berabere biten Villarreal (1G), bu aşamada oynadığı son iki eşleşmede tur atlayan taraftı (2005/06 vs Rangers, 2008/09 vs Panathinaikos).

-Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında oynadığı son iki maçı kazanan Villarreal, daha önceki 15 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı (5B 8M). Ancak İspanyol ekibi turnuvada dış sahada oynadığı son 10 karşılaşmada kalesini gole kapatamadı.

-Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son altı maçı kazanan Juventus, daha uzun bir galibiyet serisini sadece 1996-1997 arasındaki 10 karşılaşmalık dönemde yaşadı.

-Avrupa Ligi’nde en fazla eleme turu kazanan teknik direktör olan Unai Emery (29; finaller dahil), Şampiyonlar Ligi’nde eleme turlarında çıktığı üç eşleşmede de elenmekten kurtulamadı (Valencia, PSG x2).

-Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son dört maçta dört golde payı bulunan Etienne Capoue (2 gol & 2 asist), Villarreal formasıyla Avrupa kupalarında çıktığı daha önceki 11 karşılaşmada gol katkısı verememişti.

-Villarreal eşleşmesinin ilk ayağında 32’nci saniyede gol atan Juventus forveti Dusan Vlahovic, Şampiyonlar Ligi tarihinde çıktığı ilk maçta birinci dakika içerisinde gol sevinci yaşayan üç oyuncudan biri oldu (Andreas Möller Borussia Dortmund formasıyla, Ishak Belfodil Hoffenheim formasıyla).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde taşıdığı toplar sonucunda Arnaut Danjuma'dan (11 şut & 3 şut pası) daha fazla şutta pay sahibi olan sadece iki oyuncu bulunuyor: Vinicius Junior (17) & Lionel Messi (15).

-Juventus formasıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki 50. maçına çıkmaya hazırlanan ve bu dönemde 11 asist yapan Juan Cuadrado, 2015’ten bu yana turnuvada en fazla gol pası veren isim.