Exxen canlı izle Lille Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Lille Chelsea karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Lille Chelsea maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Lille Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA ŞampiyonlarLigi Son 16 Turu'nda Lille Chelsea kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Lille Chelsea maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Exxen canlı izle Lille Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

LILLE CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lille Chelsea Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

LILLE CHELSEA MAÇI CANLI İZLE

LILLE CHELSEA CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

Maçın hakemi ise henüz belli değil.

Lille Chelsea maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

LİLLE CHELSEA MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Lille: Jardim, Zeki, Fonte, Botman, Djalo, Xeka, Andre, Bamba, Onana, Sanches, David

Chelsea: Mendy, Christensen, Silva, Rüdiger, Kante, Kovacic, Azpilicueta, Alonso, Ziyech, Pulusic, Havertz

Lille Chelsea maçı sakat ve cezalılar

Lille: Renato Sanches (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

Chelsea: Ben Chilwell (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Callum Hudson-Odoi (Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı)

Lille Chelsea maçı iddia oranları

Lille: 3.60

Beraberlik: 3.15

Chelsea: 1.64

2,5 gol üstü: 1.76

2,5 gol altı: 1.66

Exxen canlı izle Lille Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile oynadığı üç maçı da kaybeden Lille’in turnuvada daha fazla mağlup olduğu bir rakibi bulunmuyor (3, Manchester United ve Valencia ile eşit).

-Fransız takımlarına konuk olduğu ilk sekiz Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kazanan Chelsea (2B 5M), son iki ziyaretinden galibiyetle döndü (2-1 vs Lille & Rennes).

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçını kazandığı 11 eleme turunun dokuzunda tur atlayan Chelsea, elendiği eşleşmelerin rövanş karşılaşmalarını deplasmanda oynadı (1999/00 vs Barcelona, 2006/07 vs Liverpool).

-Lille, Avrupa kupalarında ilk ayağını kaybettiği son üç eleme turunda turnuvaya veda etti (2004/05 UEFA Kupası, 2006/07 Şampiyonlar Ligi, 2020/21 Avrupa Ligi). Şampiyonlar Ligi’nde grubunu lider bitirdikten sonra eleme turunun ilk maçında gol atmadan tur atlayan son takım 2007/08’de Milan’dı.

-Şampiyonlar Ligi’nde aldığı son 11 galibiyetin tamamında kalesini gole kapatan Chelsea, bu zaferlerin 10’unu Thomas Tuchel’in yönetiminde çıktığı 14 maçta aldı (2B 2M). Tuchel, bir takımın başında 10 gole kapamaya en kısa sürede ulaşan dört teknik direktörden biri konumunda (Fabio Capello-Milan, Jose Mourinho-Real Madrid, Louis Van Gaal-Ajax).

-Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 22 iç saha maçının sadece dördünü kazanan Lille (11B 7M), son 14 karşılaşmasında sadece bir galibiyet aldı. Evinde oynadığı son maçta Salzburg’u yenen Fransız temsilcisi, turnuva tarihinde ilk kez evinde üst üste iki galibiyet almak istiyor.

-Chelsea, Thomas Tuchel yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 14 maçın sadece üçünde kalesine rakip kaleye çektiği şut sayısından daha fazla şut gelmesine izin verdi. İngiltere temsilcisi, bu karşılaşmalardan birini eleme turunun ilk ayağında Lille karşısında oynadı (9, Chelsea; 15, Lille).

-Şampiyonlar Ligi’ndeki 50'nci maçına çıkmayı hazırlanan Thomas Tuchel (31G), turnuvadaki ilk 50 maçında en fazla galibiyet alan teknik direktör olmayı hedefliyor (Zinedine Zidane, 31G).

-Şampiyonlar Ligi’nde ilk 11 çıktığı son 22 maçta 17 golde payı bulunan Hakim Ziyech (8 gol & 9 asist), Chelsea formasıyla oynadığı son sekiz karşılaşmada beş gole katkıda bulundu (3 gol & 2 asist). Ziyech, Lille eşleşmesinin ilk ayağında Kai Havertz’in açılış golünde pası veren isimdi.

-Cesar Azpilicueta, bu karşılaşmada görev alması halinde Chelsea formasıyla Avrupa kupalarındaki 74. maçına çıkacak. İspanyol oyuncu, Frank Lampard (115) ve John Terry’nin (121) ardından İngiltere temsilcisinin formasıyla en fazla karşılaşmada görev alan isim konumundaki Didier Drogba’ya (74) ortak olmayı hedefliyor.