Exxen canlı izle Liverpool Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Liverpool ve Benfica kozlarını paylaşıyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Liverpool Benfica maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Liverpool Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Liverpool ve Benfica karşı karşıya geliyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Liverpool Benfica maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool Benfica maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Liverpool Benfica Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00’de başlıyor. 

Mücadelede Serdar Gözübüyük düdük çalıyor. 

Liverpool Benfica maçının ilk 11'leri... 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Chamberlain, Fabinho, Jones, Elliot, Diaz, Firmino.

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Otamendi, Verthongen, Grimaldo, Weigl, Taarabt, Ramos, Rafa, Everton, Nunez.

Liverpool Benfica maçı sakat ve cezalılar

Benfica:Rodrigo Pinho (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Lucas Verissimo (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Exxen canlı izle Liverpool Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 2

Liverpool Benfica maçı iddia oranları

Liverpool: 1.15

Beraberlik: 5.75

Benfica: 8.50

2,5 gol üstü: 1.26

2,5 gol altı: 2.64

OPTA FACTLERİ

-Lisbon’da oynanan ilk maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Liverpool, daha önce Avrupa Kupası/Şampiyonlar Ligi’nde Benfica'yı eleme turlarındaki iki karşılaşmayı da kazanarak elediği sezonları şampiyon olarak tamamladı (1977/78 & 1983/84).

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarında sadece iki takım Liverpool’u deplasmanda iki farkla mağlup etmeyi başardı: Benfica (2005/06; 0-2) & Chelsea (2008/09; 1-3).

-Şampiyonlar Ligi’nde Portekiz temsilcileriyle oynadığı son beş maçı kazanan Liverpool, bu karşılaşmaların üçünde kalesini gole kapattı ve toplam 16 gol attı. İngiliz ekibi, Benfica’ya mağlup olduğu Mart 2006’dan bu yana Portekiz ekiplerini ağırladığı dokuz karşılaşmanın hiçbirini kaybetmedi (7G 2B).

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk ayağını kazandığı son 12 eşleşmede tur atlayan Liverpool, bu şekilde sadece 2001/02 sezonunda Bayer Leverkusen ile oynadığı çeyrek finalde turnuvaya veda etti (1-0 & 2-4).

-Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında oynadığı son dokuz maçın sadece birini kazanan Benfica (3B 5M), tek galibiyetini geçen ay Ajax’ı elediği eşleşmede aldı (1-0). Portekiz ekibi, turnuvada sadece Eylül-Ekim 2011’de üst üste iki dış saha galibiyeti aldı.

-Jürgen Klopp yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü kez yarı finale çıkmayı hedefleyen Liverpool, turnuva tarihinde daha önce oynadığı yarı final sayısını yakalamayı hedefliyor (2004/05, 2006/07 & 2007/08; Rafa Benitez yönetiminde).

-Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool formasıyla 14 iç saha golü atan Mohamed Salah (23 maç), kulüp tarihinde en yüksek sayıya ulaşan oyuncu olmayı hedefliyor (Steven Gerrard ile eşit).

-Benfica’nın Şampiyonlar Ligi tarihinde bu sezon dokuz maçta beş gol atan Darwin Nunez’dan daha yüksek sayıya ulaşan bir oyuncu bulunmuyor (Nuno Gomes; 1998/99 5 gol).

-Jürgen Klopp’un Liverpool’un başına geçtiği 2017/18 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi’nde Mohamed Salah’tan (46) daha fazla golle sonuçlanan sekansa dahil olan tek oyuncu Robert Lewandowski (54).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 500+ dakika süre alan oyuncular arasında en fazla top taşıma yapan (topla 5+ metre ilerlemek) kanat oyuncusu Benfica forması giyen Rafa (94).