Exxen canlı izle Man United Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Man United Atl. Madrid karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Man United Atl. Madrid maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Man United Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Man United Atl. Madrid kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Man United Atl. Madrid maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Exxen canlı izle Man United Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

MAN UNİTED ATL. MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Man United Atl. Madrid Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00'te başlıyor. 

Man United Atl. Madrid maçında Slavko Vincic düdük çalıyor.

Man United Atl. Madrid maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

MAN UNİTED ATL. MADRİD CANLI İZLE

Man United Atl. Madrid maçı muhtemel 11'ler…

Manchester United: De Gea, Lindelöf, Maguire, Varane, Shaw, Fred, Pogba, Matic, Sancho, Rashford, Cristiano Ronaldo

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Gimenez, Mandava, Llorente, Herrera, Vrsaljko, Lodi, Kondogbia, Correa, Felix

Man United Atl. Madrid maçı sakat ve cezalılar

Atl. Madrid: Matheus Cunha ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Yannick Carrasco ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Daniel Wass (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Thomas Lemar (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Sime Vrsaljko (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

Man United Atl. Madrid maçı iddia oranları

Man United: 1.85

Beraberlik: 2.85

Atl. Madrid: 3.20

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.56

Exxen canlı izle Man United Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçında berabere kaldığı son üç eleme turu eşleşmesinde turnuvaya veda etti (2012/13’te Real Madrid, 2013/14’te Bayern Münih & 2017/18’de Sevilla).

-Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında evinde berabere kaldığı son dört eleme turunun üçünde turnuvaya veda eden Atletico Madrid, sadece 2013/14 yarı finalinde Chelsea’yi eleyebildi.

-Bu sezona kadar Şampiyonlar Ligi eleme turlarının ilk maçında evinde berabere kalan takımların %69’u turnuvaya veda etti (59/85) ancak bu şekilde tur atlayan son 10 ekibin altısının rakibi İngiltere temsilcisiydi.

-Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz takımlarına konuk olduğu son iki maçı gol atamadan kaybeden Atletico Madrid (2020/21 vs Chelsea, 2021/22 vs Atletico), son sekiz Ada ziyaretinin tamamında kalesinde gol gördü (toplam 14 gol).

-Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol takımlarını konuk ettiği son sekiz maçın sadece ikisini kazanan Manchester United (3B 3M), bu sezon Villarreal’i ağırladığı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

-Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son altı maçta kalesini gole kapatamayan Atletico Madrid, sadece Eylül 2009-Ekim 2013 arasında daha uzun bir seri yaşadı (7 maç).

-Manchester United-Atletico Madrid eşleşmesinin ilk maçında iki takım toplam üç isabetli şut çekebildi. İki takım da karşılaşmadaki ilk isabetli şutlarında rakip fileleri havalandırdı (7’nci dakikada Atletico, 80’inci dakikada Manchester United).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı iki iç saha maçında da gol atan Cristiano Ronaldo, Mart 2008'den bu yana ilk kez Manchester United formasıyla üç karşılaşmalık seri yakalamak istiyor.

-Atletico Madrid ile iç sahada oynadığı son 15 resmi maçta 13 gol kaydeden Ronaldo, son dört karşılaşmanın ikisinde hat-trick yaptı.

-Atletico Madrid eşleşmesinin ilk maçında Manchester United’ın beraberlik golünü kaydeden 19 yaşındaki Anthony Elanga, Kylian Mbappe'nin (2016/17; vs Manchester City & Borussia Dortmund) ardından 20 yaşına basmadan bir eleme turunun iki ayağında da gol atan ilk oyuncu olmak istiyor.

-Bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Bruno Fernandes'ten (6) daha fazla asist yapan sadece üç Manchester United oyuncusu bulunuyor: David Beckham (1998/99'da 8), Dwight Yorke (1998/99'da 7) ve Ryan Giggs (2006/07'de 7).