Exxen canlı izle RB Leipzig Rangers maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final mücadelesinde RB Leipzig Rangers karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte RB Leipzig Rangers maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle RB Leipzig Rangers maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final maçında RB Leipzig Rangers kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

RB LEİPZİG RANGERS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

RB Leipzig Rangers maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

RB Leipzig Rangers Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçta Benoit Bastien düdük çalıyor.

RB Leipzig Rangers maçı muhtemel 11'ler…

Leipzig ile Rangers, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Bu turnuvaların yarı final ve sonrası aşamalarında eşleşip tarihlerinde ilk kez rakip olan son takımlar 2019/20 Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ve PSG ile aynı sezonun Avrupa Ligi finalini oynayan Sevilla ve Inter.

Alman takımlarına konuk olduğu son 24 Avrupa kupası maçının sadece ikisini kazanabilen Rangers (9B 13M), son ziyaretinde Dortmund'u mağlup etmeyi başardı (Şubat 2022).

Leipzig, Avrupa kupalarında boy gösterdiği beş sezonun ikisinde yarı finale kalmayı başardı (2019/20 Şampiyonlar Ligi).

Rangers, Avrupa kupalarında en fazla yarı final eşleşmesine çıkan İskoç takımı olan Celtic'in rekoruna ortak oldu (7).

2015/16'dan bu yana her Avrupa kupası sezonunda Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne gelen bir takım yarı finale kaldı (Leipzig) ancak bunu başaran son üç ekip de kupayı kazanamadı.

Deplasmanda oynadığı son iki Avrupa kupası maçını kaybeden Rangers, üst üste üç dış saha mağlubiyetini en son 2000/01'de aldı ve o süreçteki son ziyaretini Almanya'ya yaptı (vs Kaiserslautern).

Avrupa Ligi'nde çıktığı son üç maçta da birer penaltı yaptıran Christopher Nkunku, bu sezon takımına en fazla penaltı kazandıran oyuncu konumunda (3).

Bu sezon Avrupa Ligi'nde altı gol atan Rangers beki James Tavernier, Avrupa kupaları tarihinde İskoç ekibinin formasıyla en yüksek sayıya ulaşan oyuncu olmak istiyor (2019/20'de Alfredo Morelos ve 1964/65'te James Forrest ile eşit).

RB Leipzig Rangers maçı sakat ve cezalılar

RB Leipzig: Amadou Haidara (Sakatlık - İç Yan Bağı Yırtık), Lukas Klostermann (Şüpheli), Kevin Kampl ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Willi Orban ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Mohamed Simakan (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Rangers: Filip Helander (Sakatlık - Ayağından Sakat), Kemar Roofe ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Aaron Ramsey (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Ianis Hagi (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Alfredo Morelos ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

RB Leipzig Rangers maçı iddia oranları

RB Leipzig: 1.18

Beraberlik: 4.90

Rangers: 8.50

2,5 gol üstü: 1.51

2,5 gol altı: 1.98