Exxen canlı izle Real Madrid Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Real Madrid Chelsea karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Real Madrid Chelsea maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Real Madrid Chelsea maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Real Madrid Chelsea kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid Chelsea maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Real Madrid Chelsea Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçın hakemi ise Szymon Marciniak.

Real Madrid Chelsea maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

REAL MADRİD CHELSEA MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

Real Madrid: Eden Hazard ( Sakatlık - Bacağından Sakat), Miguel Gutierrez (Sakatlık - Menisküs Problemi), Eder Militao ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Jesus Vallejo (Sakatlık - Covid Pozitif), Isco ( Sakatlık - Hasta)

Chelsea: Ben Chilwell (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Callum Hudson-Odoi ( Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı), Romelu Lukaku ( Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı), Ross Barkley (Sakatlık - Hasta)

REAL MADRİD-CHELSEA MAÇI İDDİA ORANLARI

Real Madrid: 2.27

Beraberlik: 3.05

 Chelsea: 2.49

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.86

OPTA'YA GÖRE;

Eleme turunun ilk ayağında Chelsea’yi 3-1 mağlup eden Real Madrid, Avrupa kupalarında rakibiyle oynadığı altıncı maçında ilk galibiyetini aldı (2B 3M). Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibini bir eleme turunun iki ayağında da mağlup eden son takım Bayern Münih’ti (2019/20; son 16 turu).

Chelsea, Avrupa kupalarında ilk kez Santiago Bernabeu’ya çıkmaya hazırlanıyor. Bu statta İngiliz takımlarını ağırladığı 12 maçın sadece üçünü kaybeden Real Madrid (6G 3B), bu karşılaşmalarda 2+ farkla mağlup olmadı.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk ayağını dış sahada kazandığı son 10 eşleşmenin dokuzunda tur atlayan Real Madrid, sadece 2018/19 sezonunda Ajax'a elendi (2-1 deplasman, 1-4 iç saha).

Chelsea’nin çeyrek final rövanş mücadelesini uzatmalara taşıyabilmek için Şampiyonlar Ligi eleme turlarındaki en farklı deplasman galibiyetini tekrarlaması gerekiyor (üç kez iki farklı galibiyet aldı). İngiliz ekibi, eleme turlarında ikiden fazla gol attığı tek dış saha karşılaşmasını 2008/09’da Liverpool karşısında oynadı (3-1).

Thomas Tuchel’in Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi çalıştırdığı 16 maçta yediği gollerin %40’ını atan isim Karim Benzema (4/10). Real Madrid karşısında ilk ayakta kalesinde üç gol gören Chelsea, şimdiden Tuchel döneminde çıktığı eleme turlarında (3) rakibine en fazla gol izni verdiği eşleşmeyi geçiriyor.

Şampiyonlar Ligi kariyerinde sekizinci kez yarı finale kalmayı hedefleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, turnuvada bunu en fazla başaran isimler olan Pep Guardialo ve Jose Mourinho’yu yakalamak istiyor (8’er kez).

Şampiyonlar Ligi tarihinde bir sezonda en fazla gol atan Fransız oyuncu konumundaki Kairm Benzema (11), daha önceki iki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı yakaladı (2020/21'de 6 gol, 2019/20'de 5 gol)

Thomas Tuchel döneminde Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gole katkı veren Chelsea oyuncusu olan Christian Pulisic (3 gol & 3 asist), geçen sezon Real Madrid ile karşılaştığı yarı finalde İngiliz ekibinin tek deplasman golünü kaydetmişti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde birbirine en fazla asist yapan takım arkadaşları Karim Benzema (1) ve Vinicius Junior (4). Vinicius Junior, aynı zamanda bu sezon turnuvada aynı oyuncuya en fazla gol pası veren isim.

Real Madrid eşlemesinin ilk ayağında üç gol yiyen Edouard Mendy, daha önceki 10 Şampiyonlar Ligi maçında aynı sayıda gole izin vermişti. Senegalli kaleci, Madrid ekibinin üçüncü golünde turnuva kariyerinde ilk kez gole sebep olan hata yaptı.