Exxen canlı izle West Ham E. Frankfurt maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Yarı final mücadelesinde West Ham E. Frankfurt karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte West Ham E. Frankfurt maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle West Ham E. Frankfurt maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Yarı final maçında West Ham E. Frankfurt kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

West Ham E. Frankfurt saat kaçta, hangi kanalda?

West Ham E. Frankfurt maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

West Ham E. Frankfurt Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçta Serdar Gözübüyük düdük çalıyor.

West Ham E. Frankfurt maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

West Ham, Eintracht Frankfurt ile eşleştiği tek Avrupa kupası sezonunda rakibini 1975/76 Kupa Galipleri Kupası yarı finalinde turnuva dışına itti.

West Ham, Avrupa kupalarında Alman takımlarıyla oynadığı son maçta Eintracht Frankfurt'u sahasında 3-1 mağlup etti.

Eintracht Frankfurt, Avrupa Ligi tarihinde sezona grup aşamasından başlayan takımlar arasında mağlubiyet almadan yarı finale kalan dördüncü ekip oldu. Bunu daha önce başaran üç takımın ikisi kupayı kazanırken (2020/21'de Villarreal & 2018/19'de Chelsea), şampiyon olamayan tek ekip 2015/16'da Liverpool'du.

West Ham, 2013/14 Lig Kupası'ndan (0-9 vs Manchester City) bu yana ilk kez bir turnuvada yarı finale kalmayı başardı. Londra ekibini çalıştıran David Moyes ise bu aşamada boy gösterdiği son turnuvaya aynı sezon yine Lig Kupası'nda çıkmış (Manchester United'ın başında) ancak Sunderland'e elenmişti.

Avrupa Ligi'nde oynadığı son 18 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabilen Eintracht Frankfurt, son sekiz karşılaşmada da gol yedi. Son sekiz karşılaşmalık süreçte mağlubiyet almayan Almanya temsilcisi, turnuva tarihinde üst üste sekiz maçta gol yemesine rağmen yenilgi yaşamayan ilk takım konumunda.

David Moyes, UEFA Kupası/Avrupa Ligi'nde 2007/08'den bu yana yarı finale kalmayı başaran ilk İskoç menajer oldu (Rangers'ın başında Walter Smith).

Avrupa kupaları tarihinde Daichi Kamada'dan (10) daha fazla gol atan sadece üç Eintracht Frankfurt oyuncusu bulunuyor: Bernd Hölzenbein (18), Tony Yeboah (12) ve Bernd Nickel (12).

Bu sezon Avrupa Ligi'nde ortayla (5) ve kafayla (5) en fazla gol atan takım West Ham. Bu gollerin ikisinde asisti yapan isim olan Aaron Creswell, iki gol pasını da duran top organizasyonlarında verdi ve Rangers forması giyen James Tavernier ile birlikte bu sayıya ulaşan iki oyuncudan biri.

West Ham E. Frankfurt maçı sakat ve cezalılar

West Ham: Kurt Zouma ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Issa Diop ( Sakatlık - Ayak Bileğindeki Bağlarda Zedelenme), Angelo Ogbonna ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

E. Frankfurt: Stefan Ilsanker (Şüpheli), Christopher Lenz (Şüpheli), Kristijan Jakic (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Evan Ndicka ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

West Ham E. Frankfurt maçı iddia oranları

West Ham: 1.74

Beraberlik: 3.15

E. Frankfurt: 3.60

2,5 gol üstü: 1.77

2,5 gol altı: 1.66