Exxen canlı izle West Ham Lyon maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde West Ham Lyon karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte West Ham Lyon maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle West Ham Lyon maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle West Ham Lyon maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

WEST HAM LYON MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

West Ham Lyon maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

West Ham Lyon Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçın hakemi ise henüz belli değil.

West Ham Lyon maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

WEST HAM LYON MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

West Ham: Angelo Ogbonna (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Lyon: Maxence Caqueret ( Sakatlık - Menisküs Problemi), Sinaly Diomande ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Rayan Cherki ( Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat)

WEST HAM LYON MAÇI İDDİA ORANLARI

West Ham: 1.86

Beraberlik: 3.10

Lyon: 3.25

2,5 gol üstü: 1.78

2,5 gol altı: 1.65

Exxen canlı izle West Ham Lyon maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 2

OPTA'YA GÖRE;

West Ham, 1999 Intertoto Kupası'nda elediği Metz'in ardından ikinci kez Avrupa kupalarında bir Fransız takımına rakip olacak.

İngiliz takımlarıyla oynadığı son altı Avrupa kupası maçında yenilgi almayan Lyon (4G 2B), en son 2019/20 Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'yi elemeyi başardı.

Avrupa kupalarında beşinci kez çeyrek finale yükselen West Ham, sadece bu aşamada boy gösterdiği son sezon olan 1980/81 Kupa Galipleri Kupası sezonunda yoluna devam edemedi (vs Dinamp Tbilisi).

Avrupa kupalarında boy gösterdiği son dört çeyrek finalin üçünde tur atlayan Lyon (vs Bordeaux, Beşiktaş & Manchester City), daha önce bu aşamaya kalmayı başardığı beş sezonda da turnuvaya veda etmişti (1967/68-2005/06 arasında).

Bu sezon Avrupa Ligi'nde yakaladığı (xG) ile kalesinde gördüğü (xGA) gol beklentisi değerleri arasında pozitif anlamda en fazla fark olan iki takım Lyon (+8.5; 16.1 xG & 7.6 xGA) ve West Ham (+8.2; 16.2 xG & 8 xGA).