Survivor Sergen'in yürek burkan hikayesi Türkiye'yi ağlattı!

Exxen ile atağa kalkan Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv8 ekranlarına gelen Survivor 2021 ünlüler takımının başarılı yarışmacılarından Sergen'in hayat hikayesi Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

Survivor Sergen'in yürek burkan hikayesi Türkiye'yi ağlattı!

Seyirciyi Survivor ekranlarına kilitleyen ünlü televizyoncu Acun ılıcalı'nın sunumuyla reyting rekorları kıran Survivor 2021 tüm heyecanıyla sürüyor.

Heyacanın ve kıyasıya rekabetin sürdüğü yarışmada Sergen'in ailesiyle ilgili anlattıkları izleyicileri derinden etkiledi.

Adadaki yaşam mücadelesi ve performansı ile çok konuşulan ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Sergen 'in yürek burkan hikayesi, duygusal anlar yaşattı.

Survivor Sergen  Bayar, o günleri gözyaşlarıyla paylaştı. Başarılı isim, "Survivor'a gelmeden önce zorlanacağımı düşündüğüm tek şey açlıktı. Buraya geldiğimde ise zorlandığım son şey açlık oldu" dedi ve ailesini anlattı.

İşte Survivor Sergen'in dram dolu hayatı

"Benim ailem küçükken dağıldı. Sürekli anne tarafı baba tarafı derken çok özlem çektim. Özlem çok güzel bir duygudur. Bu yüzden ben bu insanı duyguyu kaybetmiştim. Buraya geldiğimde de öyle olacağını düşündüm ama gerçekten öyle olmadı.

Survivor Sergen'in yürek burkan hikayesi Türkiye'yi ağlattı! - Resim : 1

"Annemle babam ayrıldıktan sonra çok kısa bir süre babamla kaldım. Sonra her şeyimi annemle geçirdim. Burada bazen şey oluyor açım, kıyafetlerim temiz değil. Sefil haldeyim ama bu zor değil. Annemin beni yetiştirirken neler çektiğini düşünüyorum; adada annemi çok özlüyorum. Türkiye'deyken bu kadar özlemiyordum belki ama dediğim gibi ona sarılmak..."

Küçükken anne babanın ayrılmasının şöyle bir etkisi oluyor çocuğa... Özel bir gün olduğunda günün belli kısımlarında farklı aile üyeleriyle geçiriyorum. Bölünüyor insan. Bunu uğraşıyorum demek için söylemiyorum. Keşke bu doğumdan itibaren herkes hep bir arada olsa."

Survivor Sergen'in yürek burkan hikayesi Türkiye'yi ağlattı! - Resim : 3

"Gönül ister ki hiçbir aile, yuva bozulmasın"

Sergen, sözlerini "Çocukken verilemeyen aile sevgisi büyüdükçe özlem hissini yok ediyor. Bu da birine sarıldığınızda bir şey hissetmemenize neden oluyor. Bu dünyanın en kötü hissi olabilir. Umarım buraya gelme vesilesi ile bu değişir. Gönül ister ki hiçbir aile, yuva bozulmasın" diyerek noktaladı.

 Survivor Sergen'in yürek burkan hikayesi Türkiye'yi ağlattı! - Resim : 4