Her şey annesi için! Acun Ilıcalı'nın üç katlı villasını satın aldı

Exxen'deki Konuşanlar programıyla adını duyuran komedyen Hasan Can Kaya, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villasını annesi için satın aldı.

Her şey annesi için! Acun Ilıcalı'nın üç katlı villasını satın aldı

Ünlü TV patronu Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villa, kendi kanalının yıldızı Hasan Can Kaya’nın oldu. Kaya, evi annesi için aldı. Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ yazdı.

İşte o yazı

Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villasını satışa çıkardığını geçtiğimiz aralık ayında yazmıştım. Şimdi evin satıldığını öğrendim. Evin yeni sahibi ise “Konuşanlar” programıyla yıldız olan komedyen Hasan Can Kaya! Hasan Can Kaya, YouTube’daki kanalında yaptığı programla fenomen olmuş ve büyük izlenme rakamlarına ulaşmıştı. Acun Ilıcalı’nın dijital platform Exxen’i kurmasıyla da buraya geçerek, yılın en büyük transferlerinden birine imza atmıştı.

Her şey annesi için! Acun Ilıcalı'nın üç katlı villasını satın aldı - Resim : 1

Başarılı komedyen, anlaşmalardan kazandığı parayla kendisine yatırım yapmak yerine önce annesini düşündü. Annesine ev almak için görüşmeler yaptığı tesadüfen patronunun kulağına gelince de Ilıcalı, satışta olan evini Kaya’ya teklif etti. Annesiyle evi gezen ve çok beğenen Hasan Can Kaya, böylece aylardır satışta olan evin yeni sahibi oldu.