EYT canlı yayın nasıl izlenir? Meclis TV (TBMM TV) canlı yayın nasıl, nereden izlenir? TBMM canlı izle, frekans bilgileri ve canlı yayın linki (tbmm gov tr)

Milyonların beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’na geliyor. Gözler, Meclis’in bugünkü oturumuna çevrildi. EYT düzenlemesine göre, emekliliğe hak kazanacaklar Meclis Genel Kurulu’nu merakla bekliyor. TBMM TV canlı yayında Genel Kurulu anlık takip etmek isteyenler de Meclis TV canlı yayın linki ve frekans bilgilerini araştırıyor. Peki, Meclis TV canlı yayın nasıl izlenir? TBMM TV nereden izlenir? Meclis TV frekans bilgileri ne? İşte TBMM canlı izle, frekans bi

EYT canlı yayın nasıl izlenir? Meclis TV (TBMM TV) canlı yayın nasıl, nereden izlenir? TBMM canlı izle, frekans bilgileri ve canlı yayın linki (tbmm gov tr)

Uzun süredir yasalaşması beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi için son dönemeçe girildi. EYT düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda ele alınacak. 2,2 milyon kişinin faydalanacağı  EYT düzenlemesi ile ilgili Meclis görüşmeleri Meclis TV’den canlı olarak takip edilebilecek. Peki, EYT canlı yayın nasıl izlenir? Meclis TV canlı yayın nasıl izlenir? TBMM TV nereden izlenir? İşte Meclis TV frekans bilgileri…

EYT CANLI YAYIN NASIL İZLENİR?

TBMM Genel Kurulu, TBMM TV’den canlı olarak takip edilebiliyor. TBMM TV veya Meclis TV, 2954 Sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanunu'nun 21. maddesi gereğince, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’na ait TRT 3 üzerinden yayınlanmaktadır.

MECLİS TV CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TBMM TV HD, Türksat 4A 11958 V 27500 5/6 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 3/4 frekansından, Turkcell TV+ 85. kanaldan, D-Smart 103. kanaldan, Digiturk 56. kanaldan, Kablo TV 69. kanaldan, tivibu 99. kanaldan ve www.tbmm.gov.tr adlı internet sitesi üzerinden izlenebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdan Meclis TV'yi internet üzerinden canlı yayınla takip edebilirsiniz.

TBMM TV YAYIN AKIŞI (28 ŞUBAT 2023)

TBMM Genel Kurulu toplantıları Salı günleri 15:00-21:00, Çarşamba ve Perşembe 14:00-21:00 saatleri arasında TRT-3 kanalından ve internet üzerinden; bunun dışındaki gün ve saatlerde çalışma yapılması durumunda ise sadece internet üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.