Korna çaldığı için kadın sürücüyü darp etti!.. Tutuklandı!

Eyüpsultan'da korna çaldığı için kadın doktor yol ortasında dövüldü. Kadın doktor Ş.A. yolda korna çaldığı için tartıştığı bir sürücü tarafından yol ortasında darp edildi. O anlar arkadan gelen sürücünün araç kamerasına yansıdı.

Eyüpsultan'da yaşanan olayda kadın sürücünün ani fren yapması sonrasında korna çalan arkadaki otomobili kullanan kişi, kadın sürücüye saldırdı. Kadını itti ve vurarak yere yıktıktan sonra vurmaya devam etti. Çevredekilerin müdahalesi üzerine saldıran sürücü otomobiline binerek uzaklaştı. 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin görüntüleri incelemesinin ardından kimliği tespit edilen sürücü H.H.B. gözaltına alındı. Sürücü H.H.B.'ye Karayolları Trafik Kanunun 59. maddesinden 108 TL Trafik İdari Para cezası kesildi.

Ancak darp edilen kadın sürücü Ş.A.'nın şikayeti üzerine sürücü H.H.B. adli işlemlerin yapılması için Eyüpsultan Polis merkezi amirliğine teslim edildi. H.H.B. daha sonra adliyeye sevkedildi. H.H.B. "darp" gerekçesiyle tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Korna çalan kadın doktoru trafikte darp eden H.H.B. "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı.