Enis Arıkan ile Ezgi Mola ile Sezen Aksu'nun uyuduğu sırada öyle bir şey yaptı ki...

Ezgi Mola'nın ardından korona virüse yakalanan Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakterine can veren ünlü oyuncu Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu'nun yıllar önce evinde kutlanan bir doğum gününden fotoğraf paylaştı. Arıkan Ezgi Mola ile gizli gizli Aksu'nun uyurken fotoğrafını çektiklerini söyledi.

Enis Arıkan ile Ezgi Mola ile Sezen Aksu'nun uyuduğu sırada öyle bir şey yaptı ki...

Kanal D ekranlarınada yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan, en yakına arkadaşı Ezgi Mola'nın ardından koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide aşı olmasına rağmen korona virüse yakalandığını duyuran Arıkan, yeni başlayan Camdaki Kız dizisinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. 

Ezgi Mola ile gizli gizli Sezen Aksu'nun...

Öte yandan, Enis Arıkan çok yakın arkadaşı Şebnem Bozoklu'nun doğum gününü de Instagram'dan hikaye paylaşarak kutladı. Arıkan, Bozoklu'nun yıllar önce evinde kutlanan bir doğum gününden fotoğraf paylaştı. Bozoklu'nun doğum günü kutlamasına katılan konuklardan birinin Sezen Aksu olduğunu, doğum gününe katılan bir diğer yakın arkadaşı Ezgi Mola ile gizli gizli Aksu'nun uyurken fotoğrafını çektiklerini söyledi.

Enis Arıkan ile Ezgi Mola ile Sezen Aksu'nun uyuduğu sırada öyle bir şey yaptı ki... - Resim : 2

Arıkan, bu fotoğrafı Aksu'nun izni ile paylaştığını ifade ederek şu notu düştü:

13 yıl evvel bugün Şebnem Bozoklu'nun doğumgünü partisinde Sezen Aksu gözlerini dinlendiriyordu. Ezgi’yle Minik Serçeyi aramıza alıp gizlice selfie çekmenin bir sakıncası olmayacağını düşündük (sonuçta ergendik). Yıllardır sakladığımız bu fotoyu Sezen'in izniyle paylaşıyoruz."