Ezhel’den Norm Ender açıklaması: Bana şarkı yapacağını bilmiyordum bile…

Son günlerde gündemden düşmeyen Norm Ender ve Ezhel polemiği tartışmasına yalanlama geldi. Ezhel, Suadiye’de dolaşırken gazetecilere, “Bana şarkı yapacağını bir şey söyleyeceğini bilmiyordum bile” dedi.

Ezhel’den Norm Ender açıklaması: Bana şarkı yapacağını bilmiyordum bile…

Ezhel, Suadiye’de dolaşırken gazetecilerin sorduğu sorulara yanıt verdi. Son yaptığı şarkısı ile Norm Ender’e yanıt verdiği iddia edilen Ezhel gazetecilere, “Benim herkesle aram iyi” dedi.

“Rap enerjik bir müzik insanlar seviyor” diyen Ezhel, “Birçok şey anlatıp sevmediğin durumları eleştirebiliyorsun bu müzik türüyle” dedi.

Göndermede bulunmadım”

Gazetecilere Norm Ender’e göndermede bulunmadım diyen Ezhel sözlerini şöyle sürdürdü; “ben şarkımı mayıs ayında yaptım Almanya’da. İnsanlar hep bana ‘Salam sosis falan’ diyorlardı, ben de o şarkıyı yaptım sanki bana denecek şeyleri önceden görmüşüm gibi. Birisi bana bir şey derse cevap vermem ‘Sen bana şarkı yaptın. Al bu da sana’ demem. Bana şarkı yapacağını bir şey söyleyeceğini bilmiyordum bile”

“Rap’tan çok halk müziği dinliyorum “

Kaşının üzerindeki “Ah yalan dünya” dövmesi ile ilgili de açıklama yapan Ezhel, “Sürekli halk müziği dinlerim hatta Rap’tan çok halk müziği dinliyorum, Neşet Ertaş’ı çok seviyorum. 25 tane dövmem var” dedi.

“O kapasitem yok”

Oyunculuk yeteneğinin olmadığını ve gelen oyuncu tekliflerini de geri çevirdiğini söyleyen Ezhel, “Oyunculuk teklifleri geliyor ‘Gel oyna’ diyorlar ama ben oyuncu değilim, profesyonel olmadığım için istemedim. İşin ehli olmam, bilmem lazım. Kendi kendime taklitler yapıp gülmeyi seviyorum ama o kapasitem yok” ifadesini kullandı.