Fahriye Evcen neden kolay dizi projesi kabul etmediğini anlattı! Kriterlerini saydı!

Fahriye Evcen, Farah Zeynep Abdullah’ın yerine “Masumlar Apartmanı” dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddiasına ne yanıt verdi?

Fahriye Evcen, geçen hafta boyunca 35. yaş gününü kutladı. Önce Bebek’te bir otelde kız arkadaşlarıyla bir araya gelen güzel oyuncu daha sonra eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan’la evde pasta kesti. Son olarak da Evcen yine arkadaşlarıyla buluştu.

Evcen’e oğlu Karan’ın doğum günü pastasına bakışının sosyal medyada çok konuşulduğu hatırlatıldı. Burak Özçivit’de Karan’ın kendisine benzer bir vücut diliyle pastaya baktığını belirtti ve “Adam” notuyla paylaşım yaptı.

Güzel oyuncu doğum günü kutlamalarını pandemi kurallarına uygun yaptıklarının altını çizdi. Fahriye Evcen, geçen günlerde bir dergiye kapak olmuştu. Evcen, dizi ve film tekliflerini değerlendirirken çok seçici davrandığına vurgu yaptı.

Tatil planlarından da bahseden Fahriye Evcen’in “K” harfli küpeleri dikkat çekti. Ünlü oyuncu geçen çarşamba ise bu kez bir kız arkadaşının doğum günü kutlamasına katıldı. Evcen’in hafta başı paylaştığı yeni fotoğrafları sosyal medyada yine büyük ilgi gördü.

Fahriye Evcen, Farah Zeynep Abdullah’ın yerine “Masumlar Apartmanı” dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddiasına da yanıt verdi. Evcen, aracına binmeden önce hayranlarını kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.