Karan Özçivit'in "Anneni mi seviyorsun babanı mı?" sorusuna verdiği cevap kahkahaya boğdu!

Önceki akşam oğulları Karan ile bir mekandan çıkarken görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü çiftin oğulları Karan, muhabirlerin "Anneni mi seviyorsun babanı mı?" sorusuna verdiği cevapla herkesi kahkahaya boğdu.

Karan Özçivit'in "Anneni mi seviyorsun babanı mı?" sorusuna verdiği cevap kahkahaya boğdu!

Mutlu bir evlilik süren ünlü çift Burak Özçivit ve Fahrirye Evcen, önceki gün oğulları Karan ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Bir mekanda yemek yiyen aile çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.  

Karan Özçivit'in "Anneni mi seviyorsun babanı mı?" sorusuna verdiği cevap kahkahaya boğdu! - Resim : 1

Karan'ın cevabı kahkahaya boğdu

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Burak Özçivit konuşurken söze giren Karan, “Kolay gelsin, mikrofon” diye seslendi. Basın mensuplarının "En çok anneni mi babanı mı seviyorsun?" sorusuna "Bunu daha çok seviyorum” diyerek mikrofonu daha çok sevdiğini belirtti. Karan'ın cevabı karşısınds herkes kahkaya boğlurken Özçivit çifti ise "Aferin oğlum, doğru öğretmişiz" ifadelerini kullandı.

Karan Özçivit'in "Anneni mi seviyorsun babanı mı?" sorusuna verdiği cevap kahkahaya boğdu! - Resim : 2

"Dizideki sahnelerin konuşulması bizi mutlu ediyor"

Oyuncu Barış Arduç'la başrollerini paylaştığı 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi hakkında konuşan Evcen, "Bir çok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler... Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan'da sete geliyor. Özlüyorum... O da ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık" dedi.

Kaynak: Habertürk