Fahriye Evcen'den sevenlerini üzecek haber

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile yazın tadını çıkarmak için Bodrum'a tatile gitmişti. Evcen'den sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Fahriye Evcen'den sevenlerini üzecek haber

Pek çok kişinin merakla takip ettiği çiftler arasında yer alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten sevenlerini üzecek bir haber geldi. Şu sıralar yaz tatilini değerlendirmek için Bodrum'a tatile giden çifte nazar değdi. 

Fahriye Evcen'den kötü haber

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Burcu Özberk korona olduğunu duyurmuştu. Özberk'ten sonra şimdi de Fahriye Evcen koronavirüse yakalandı. 

Sonuç pozitif çıktı

Fahriye Evcen oğlu Karan'dan sonra ikinci bebeğine hamile kalarak hayranlarını sevindirmişti. Güzel oyuncudan ne yazık ki kötü bir haber geldi. Evcen, Bodrum tatilinde koronavirüse yakalandı. 3 yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum Amerikan Hastanesi’ne başvuran Evcen’in de test sonucu pozitif çıktı.

Burak Özçivit ile Karan bebek negatif çıktı

Yapılan test sonucu Burak Özçivit ve Karan negatif çıktı. Karantinanın beşinci gününde olan, herhangi bir semptom göstermeyen Fahriye Evcen, evde ayrı bir odada kendini izole ederken Burak Özçivi'tin eşi ve oğlu ile özel olarak ilgilendiği öğrenildi.