Falcao transferinde son dakika gelişmesi!

Galatasaray taraftarları heyecanla Radamel Falcao'yu beklerken transferde bir son dakika pürüzü çıktı. Önce bonservis talep etmeyen Monaco'nun bu kararından vazgeçtiğu ve bunu da Galatasaray yönetimine bildirdiği öğrenildi.

Falcao transferinde son dakika gelişmesi!

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Monaco'dan gelen haberle sarsıldı. Kesin gözü ile bakılan transferde Monaco tarafı son dakikada bir pürüz çıkardı. 

 Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ı şok eden bir gelişme yaşandı. Falcao transferi bitti gözüyle bakılırken Fransa'dan gelen haber moralleri bozdu. İşte o gelişme...
Galatasaray'da taraftar, Radamel Falcao için KAP'a bildirimi beklerken oyuncunun transferinde pürüzler olduğu öğrenildi.

 

İlk görüşmelerde sarı kırmızılılardan Radamel Falcao transferi için bonservis bedeli talepe etmeyen Monaco,  birden karar değiştirerek Galatasaray yönetimine bonservis bedeli istediklerini iletti.

 Kolombiyalı yıldız takımı ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'a gitmek istediğini söylemiş, Galatasaray yönetimi de Falcao için istekli olduklarını Monaco takımına bildirdimşti.

Transfer görüşmelerinde hiçbir pürüz çıkmamış taraftar artık KAP'tan gelecek açıklamaya gözünü dikmişti. Monaco’nun dünkü idmanına katılmayan Radamel Falcao'nun takım arkadaşları ile vedalaşması da anlaşmanın sağlandığı yönünde algılanmıştı.

"Yeni golcü buluna kadar takımda kalacak"

Hala golcü oyuncu arayışını sürdüren Monaco, bir golcü daha alınana kadar Kolombiyalı golcüyü vermeyi düşünmediklerini Galatasaray'a iletti. 

Menajer Ahmet Bulut ise yıldız futbolcu için birkaç gün daha beklemek gerektiğini, Radamel Falcao'nun bonservissiz takıma katmak için uğraştığını diye getirmişti.