Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya sert sözler

Köşe yazarı Fatih Altaylı, TRT ekranlarında spor programı sunan Ersin Düzen hakkında şoke eden bir iddia ortaya atmıştı. Ersin Düzen'in TRT ve TFF'den toplamda 500 bin lira maaş aldığını ileri süren Fatih Altaylı, Ersin Düzen'in TRT'den 400 bin, TFF'den ise 100 bin lira maaş aldığını iddia etmişti.

Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya sert sözler

Ersin Düzen, TRT'deki programında Fatih Altaylı'nın iddialarına yanıt verdi. Düzen, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" dedi.

"500 bin liranın 10'da 1'ini alıyorum"

Açıklamalarının kariyerinin noktalanmasına neden olabileceğini vurgulayan Ersin Düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' ifadesini kullandı.

Ersin Düzen ayrıca, söylenildiği gibi 500 bin TL değil bu rakamın onda biri kadar para aldığını ifade etti ve daha sonra moderatörlüğünü üstlendiği programı erkenden bitirdi.

Fatih Altaylı neler söyledi?

Bloomberg'de yayınlanan programda konuşan Altaylı, ''Günahını almayayım ama böyle böyle deniyor: Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin yüzde 95'i doğrudur. Yüzde 5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım" dedi.

Fatih Altaylı - Ercan Taner kavgası

Öte yandan Fatih Altaylı ile tek tartışmaya giren Ersin Düzen değildi. Ercan Taner de sosyal medya hesaplarından Fatih Altaylı hakkında açıklamalarda bulundu ve cep telefonu numarasını paylaştı. Taner'in cep telefonu paylaşma gerekçesi ise Altaylı'nın canlı yayında Taner'in cep telefonu numarasını paylaşması.

Ersin Düzen'in açıklamalarının ardından usta spiker Ercan Taner sosyal medya hesabından destek çıkarken, Fatih Altaylı'ya tepki gösteren tweetler attı ve canlı yayında olan tecrübeli gazeteciyi aradı.

Ercan Taner'in program sonrası Altaylı'yı arayip ve o tweetleri kendisinin atmadığını söylediği belirtildi.