Fatih Terim: Kırmızı kart doğru karar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Kırmızı kart doğru karar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Terim'in açıklamalarından satır başları şöyle;

"Böyle ağır bir sahada 58'de 10 kişi kalıp 40 dakika eksik oynamak hiç kolay değil. Derbilerde eksik kalmak, bir teknik adamın hiç istemeyeceği bir şey."

"Marcao'nun geri pası hariç kalemizde ciddi tehlike yaşamadık. Defansif manada aldığımız tüm tedbirler yerli yerine oturdu ama ön alanda çok başarılı olamadık. Bazı pozisyonlar vardı ama ya geciktik, ya vuramadık, ya doğru seçimi yapamadık."

"Kırmızı kart doğru karar. Kafayla gideceği yere insan ayağıyla giderse böyle olur. Bu tabii çok profesyonelce değil. İnsan kafasıyla gideceği yere ayağıyla giderse kırmızı kart görür. Epey maçta 10 kişi oynuyoruz. O ana kadar oyunda bir sıkıntı yok, hamlemizi yapacağız ama olmadı."

"Bizim genel olarak santrforlarımız kırmızı kart yiyor. Falcao yedi daha önce, burada da Diagne. Zaten o yok, bu da yok. Birini santrfor oynatacağız, yapacak bir şey yok."

"Diagne atılana kadar gol pozisyonuyla karşılaşmadık ve Beşiktaş ön dörtlüsüne pek şans vermedik."

"Muslera'yı büyük ihtimalle Denizlispor maçında oynatacağım."

"Oyunun en iyilerinin başında Luyindama geliyordu, ona üzüldüm. Çok başarılıydı, Aboubakar'la oynamak kolay değil ancak gollerdeki hataları da affedilecek cinsten değil."