Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Arda Turan transferiyle ilgili konuştu. Terim, "Ben, Arda Turan’ın transferini istedim ancak Galatasaray’ı yönetenler benimle aynı fikirde olmadıklarını söyledi, saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den son dakika Arda Turan açıklaması... Fatih Terim, Galatasaray yönetimiyle Arda Turan transferi konusunda fikir ayrılığı yaşadıklarını açıkladı. Terim, "Ben, Arda Turan’ın transferini istedim ancak Galatasaray’ı yönetenler benimle aynı fikirde olmadıklarını söyledi, saygı duyuyorum" dedi.

"Fikir ayrılığı var"

"Ben, Arda Turan’ın transferini istedim ancak Galatasaray’ı yönetenler benimle aynı fikirde olmadıklarını söyledi, saygı duyuyorum. Yönetimle toplantı yaptık. Arda konusunda daha önce dediklerimi yönetime ilettim. Galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir oyuncunun tekrar şans alması yönündeki kararımı ilettim, bu kararda olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığı mıdır? Evet.

"Galatasaray'a yakışan bir durum değil"

Arda Turan için yaptığımız toplantıdan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası."