Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

Arda Turan'ın yokluğu ile ilgili Fatih Terim, "Her şeyi negatif çıktı ama maalesef ağır bir ateş ve grip geçiriyor. İyi de durumdaydı. Babel'in Arda'yı aratmayacağını düşünüyorum" dedi.

Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu karşılaşmasında yarın TSİ 21. İskoç ekibi Rangers ile karşılaşacak olan Galatasaray’Da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma öncesi basın mensuplarıyla dijital ortamda buluştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Seyircisiz olan hiçbir maçın tadı tuzu yok.

Alışık olmadığımız bir şekil. Bugün baktığımız zaman hem Galatasaray hem Rangers’ın seyircisi çok ateşli ve takımına tutkulu. Normalde inanıyorum ki çok daha adil, çok daha çekişmeli ve zevkli bir eşleşme olabilirdi. Maalesef biz dışarda oynuyoruz. Her şeye rağmen psikolojik olarak evde oynamanın avantajı var.

Pazar günü maç oynuyorsunuz, çarşamba 4.5 saatlik uzun bir yolculuk yapıyorsunuz. Bunları düşünecek olursa seyircinin bir avantajı yok ama içeride oynamanın bir avantajı var. Tek maçlar her şeye açıktır. İki taraf da turu atlamaya çalışacak. Ben maç önce o favori, bu favori mantıklı bulunuyorum” şeklinde konuştu.