İngiliz basını duyurdu! Fatih Terim'in yeni adresi...

Geçtiğimiz günlerde Netflix'te belgeseli yayınlanan "İmparator" lakaplı teknik direktör Fatih Terim'in yeni adresini İngiliz basını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e mi gidiyor? İşte detaylar...

İngiliz basını duyurdu! Fatih Terim'in yeni adresi...

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in yeni bir takımı yönetip yönetmeyeceği merak ediliyordu. İngiliz basınından bomba bir iddia geldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımı kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığı duyurulmuştu. Championship ekibinin yeni çalıştırıcısının kim olacağı merak konusu olurken, yapılan ankette hem Fatih Terim'in hem de Şenol Güneş'in adı geçti. İşte detaylar...

Hull City'nin yeni teknik direktörü Fatih Terim mi olacak?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hull City’de menajer Shota Arveladze’nin görevden alınmasının ardından kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni menajer arayışlarına başladıklarını açıkladı. Hull’un yerel gazetesi Hull Daily Mail, teknik direktör adaylarıyla ilgili bir anket yayınladı ve ilginç isimlere yer verdi.

İngiliz basını duyurdu! Fatih Terim'in yeni adresi... - Resim : 1

Ankette Fatih Terim dikkat çekti

Hull Live’ın anketinde Fatih Terim ismi dikkat çekti. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Terim'ın takımı çalıştırabileceği düşünüldü.

Hull City takımını Şenol Güneş mi yönetecek?

Fatih Terim’in yanı sıra Şenol Güneş’in adı da ankette yer aldı. A Milli Takım’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş’in adı Valerien Ismael’den önce Beşiktaş ile de anılmıştı.

İngiliz basını duyurdu! Fatih Terim'in yeni adresi... - Resim : 2

İşte diğer isimler

ROB EDWARDS

Watford’daki görevinden henüz alınan Rob Edwards ise listede yer alan bir diğer isim. Uzun süre Wolverhampton’ın alt yaş gruplarında çalışan 39 yaşındaki teknik direktör boşta.

SABRI LAMOUCHI

50 yaşındaki Fransız teknik adamın adı da listede… Tunus asıllı Lamouchi en son Al Duhail’i çalıştırdı. Nottingham Forest ile Championship deneyimi bulunan Lamouchi, Fransa’da Rennes’de de görev yapmıştı. Lamouchi 2012-14 yılları arasında Fildişi Sahili Milli Takımını çalıştırdı.

JAVI GRACIA

52 yaşındaki İspanyol teknik direktörün adı da ankette yer aldı. Son olarak Katar ekibi Al Sadd’ı çalıştıran Javi Gracia, daha önce Watford’da İngiltere deneyimi yaşamıştı. Gracia ayrıca Valencia, Rubin Kazan, Malaga ve Osasuna gibi takımlarda da çalıştı.

SEAN DYCHE

Hull City’de Sean Dyche ismi de gündemde. Geçen sezon Premier Lig’den düşen Burnley ile yollarını ayıran 51 yaşındaki menajer boşta. Sean Dyche 2012-2022 yılları arasında 10 yıl Burnley’de görev yapmıştı.