Ünlü oyuncu Fatma Toptaş Demet Akalın'a gönderme yaptı! Sosyal medyada gündem oldu!

Ünlü oyuncu Fatma Toptaş, şarkıcı Demet Akalın’ın sözlerine yaptığı gönderme gündem oldu.

Ünlü oyuncu Fatma Toptaş Demet Akalın'a gönderme yaptı! Sosyal medyada gündem oldu!

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kadınların bir kocasının olmasının iyi bir şey olduğunu ve erkek gücünün önemini anlatması sosyal medyada büyük tepki çekmişti. 

Başından geçen bir hikayeyi anlatan Demet Akalın, "Bir gün arkadaşımla arabada giderken lastik patladı, takır takır jantın üstünde gidiyoruz. Durduk ve ben hemen kocamı aradım. Mesela o arayamadı. İnsan bir erkeğin gücünü istiyor" ifadelerini sosyal medyanın yanı sıra birçok ünlü ismin de tepkisi çekmişti. 

 38 yaşındaki Fatma Toptaş, Akalın'ın tepki çeken sözleriyle ilgili konuştu. 

Güzel oyuncu, “Mecbur olmasam sokağa bile çıkmam. Pandemi kötü bir hal almaya başladı” şeklinde konuştu.

Aracının adını 'Minnoş' koyduğunu dile getiren oyuncu, “Gürkan’ın hediyesi değil, benim arabam. Biz 'SEF' diye plaka alıyoruz” diyerek, aracın hediye olmadığını dile getirdi.

"Güçlü kadın hikayeleri beni mutlu ediyor"

Muhabirlerin, Demet Akalın’ın "İnsan bir erkeğin gücünü istiyor" sözlerini örnek gösterip, "Erkek gücüne ihtiyaç duyduğunuz oluyor mu?" sorusuna Toptaş, “Son dönemde ekranlarda kadın hikayeleri anlatılıyor. Ben bu durumdan çok mutlu oluyorum. Erkek hikayelerinden bıkmıştık. Güçlü kadın hikayeleri beni mutlu ediyor. Bazen erkek gücüne ihtiyaç duyuluyor, niye duyulmasın? Yaradılış itibarıyla var" dedi. 

 

"Hümanist bir insanım, kimlik ayırmıyorum”

Sözlerinin devamında Toptaş "Gürkan canım benim, sağ olsun benim yardıma ihtiyacım olduğu her an yanımda. Karşılıklı yardımlaşmak çok güzel şey, bunu kadın ya da erkek diye sıfatlaştırmaya gerek yok, İnsan olan birbirine yardım eder. Hümanist bir insanım, kimlik ayırmıyorum” yanıtını verdi.