Fazıl Say, Genco Erkal, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz tepki göstermişti! Muharrem İnce 'özür' diledi

Kullandığı 'sözde sanatçılar' ifadesi nedeniyle birçok ünlü isimden tepki gören Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sosyal medya hesabından özür diledi.

Fazıl Say, Genco Erkal, Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz tepki göstermişti! Muharrem İnce 'özür' diledi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde bir açıklamasında "Sözde sanatçılar" ifadesini kullanmıştı. Fazıl Say, Genco Erkal, Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz ve birçok sanatçı İnce'nin bu sözlerine tepki göstermişti. İnce, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınladı.

"ÜLKEMİN BÜTÜN SANATÇILARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM"
John Steinbeck'ten bir alıntı yapan İnce, 'Sözde sanatçılar' ifadesinden dolayı bütün sanatçılardan özür dilediğini söyledi. İnce, özür mesajında "John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan “sözde sanatçılar” şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır." dedi.