Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? FB BJK derbi kadrosu ve canlı yayın bilgileri!

Süper Lig'de derbi heyecanı yaşanıyor. Ezeli rakip Fenerbahçe Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Derbi heyecanına geri sayım devam ederken, Kadıköy’de büyük mücadele yaşanacak. Liderlik yarışını etkileyecek büyük derbi zirvede kalma savaşında büyük önem taşıyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? FB BJK derbi kadrosu ve canlı yayın bilgileri!

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? FB BJK derbi kadrosu ve canlı yayın bilgileri!

Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş derbisine sahne olacak. Gözler maç günü ve saatine çevrilirken zirve yarışını etkileyecek iki ezeli rakip, Fenerbahçe ve Beşiktaş Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet olurken, Beşiktaş puanını yükseltmek için mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş, pazar günü Kadıköy'de karşılaşacak. Hakem Halil Umut Meler'in yöneteceği derbide, takımların sezon başında yaptığı anlaşma gereğince deplasman tribünü olmayacak.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİSİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beşiktaş rekabetinde 357. Randevu Kadıköy’de oynanacak. Derbi maçında kozlarını paylaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe maçı, 2 Nisan Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Derbi, beIN Sports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FB BJK DERBİ KADROSU (MUHTEMEL 11’LER)

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Samet, Gustavo, Ferdi, Crespo, Arao, Rossi, Emre Mor, Valencia, Joao Pedro.

Beşiktaş: Mert, Onur Bulut, Tayyip Talha, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Gedson, Ghezzal, Hacıahmetoviç, Cenk Tosun, Aboubakar.