Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig’de deprem nedeniyle ertelenen maçlar devam ediyor. Ligin 23. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, Konyaspor'u yenerek zirvede bulunan Galatasaray ile puan farkını aza indirmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı yayın bilgileri!

Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. 23. hafta erteleme maçında zirvenin gerisinde kalan Fenerbahçe, Konyaspor’u yenerek, Galatasaray ile olan puan farkını aza indirmeyi planlıyor. Konyaspor da Fenerbahçe ile büyük sınav verecek.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Konyaspor karşılaşması Ülker Stadı'nda 25 Şubat Cumartesi (yarın) oynanacak.  Müsabaka 19.00'da başlayacak.  Fenerbahçe Konyaspor maçı beIN Sports 1 ve TOD TV ekranlarından yayınlanacak. Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Burak Şeker görev alacak.

JORGE JESUS VE MİCHY BATSHUAYİ CEZALI

Adana Demirspor maçında direkt kırmızı kart görerek 1 maç men cezası alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Konyaspor karşısında kulübede olamayacak. Jesus’un yanı sıra Adana Demirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Michy Batshuayi de Konyaspor maçında görev alamayacak.

FENERBAHÇE İÇİN TEHLİKELİ SINIR!

Fenerbahçe'de, Konyaspor mücadelesi öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alması endişe yaratıyor.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc ve Emre Mor, kart görmeleri durumunda Kayseri deplasmanında mücadele edemeyecek.

FENERBAHÇE VE KONYASPOR 44. RANDEVUYA ÇIKIYOR

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konya temsilcisi 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi Konyaspor, 1-0'lık skorla kazanmıştı.