FENERABHÇE TRANSFER HABERLERİ: Ali Koç çıldırdı! Fenerbahçe transferde büyük oynuyor: İngiltere’den 27 milyonluk dünya yıldızı gelecek!

Fenerbahçe’nin Crystal Palace ile sözleşmesi bitecek Wilfried Zaha’ya teklif yapacağı iddia edildi. Sarı lacivertliler, futbolcuyu yüksek maaş ve uygun bir sözleşme çıkış maddesiyle ikna etmeyi amaçlıyor.

FENERABHÇE TRANSFER HABERLERİ: Ali Koç çıldırdı! Fenerbahçe transferde büyük oynuyor: İngiltere’den 27 milyonluk dünya yıldızı gelecek!

Fenerbahçe, yeni sezonunun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. Bu kapsamda yıldız futbolculara yönelen sarı lacivertli takımın gündemine Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Wilfried Zaha geldi.

TEKLİFİN DETAYLARI

Akşam’ın haberine göre sarı lacivertliler, daha iddialı bir takımda ve hedefi olan projelerde yer almak isteyen futbolcuyu, şampiyonluk, Avrupa kupası vaadinin yanı sıra yüksek maaş ve uygun bir sözleşme çıkış maddesiyle ikna etmeyi amaçlıyor.

FENERABHÇE TRANSFER HABERLERİ: Ali Koç çıldırdı! Fenerbahçe transferde büyük oynuyor: İngiltere’den 27 milyonluk dünya yıldızı gelecek! - Resim : 1

ZAHA’NIN PERFORMANSI

Crystal Palace forması ile 454 maça çıkan futbolcu, 89 gol ve 76 asistlik katkı sağladı.

 30 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel değeri Transfermarkt’a göre 27 milyon euro olan Fildişi Sahili futbolcu,  forvet ve sağ kanat mevkisinde de forma giyebiliyor.

FENERABHÇE TRANSFER HABERLERİ: Ali Koç çıldırdı! Fenerbahçe transferde büyük oynuyor: İngiltere’den 27 milyonluk dünya yıldızı gelecek! - Resim : 2