Fenerbahçe – Alanyaspor CANLI İZLE

Süper Lig’in 21’inci haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor’un ağırlıyor. Sporseverler ise Fenerbahçe Alanyaspor maçını şifresiz olarak nasıl izleyeceğini araştırıyor. İşte Fenerbahçe – Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri ve detayları…

Fenerbahçe – Alanyaspor CANLI İZLE

Süper Lig’de 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Alanyaspor’u sahasında konuk ediyor. Sarı lacivertli ekip, Trabzonspor karşısındaki 2-1’lik mağlubiyet sonrasında Alanyaspor karşısında sahadan galip ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Lige güzel bir başlangıç yapan Alanyaspor ise Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük takımların üzerinde 38 puanla 4. sırada yer alıyor. Alanyaspor’da tek hedef galibiyet.

Fenerbahçe ise 37 puanla hemen Alanyaspor’un arkasında yer alıyor.

Peki Fenerbahçe – Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak.

Saat 20.00’de başlayacak mücadele bein sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bein sports 1 şifresiz nasıl izlenir?

Digiturk platformunda yer alan bein sports 1 kanalını üyeler, şifresiz olarak izleyebiliyorlar. İnternetten izlemek isteyen sporseverler ise beinconnect üzerinden bein sports 1 kesintisiz şifresiz canlı olarak izleyebiliyor.

Fenerbahçe'nin 11'i şöyle: Altay; Isla, Jailson, Serdar, Dirar; Ozan Tufan, Gustavo; Rodrigues, Kruse, Tolga Ciğerci; Vedat Muriqi.