CANLI İZLE Fenerbahçe – Alanyaspor

Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor sınavına çıkıyor. Zirve yarışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet… İşte Fenerbahçe Alanyaspor maçı öncesi istatistik ve tüm detaylar…

CANLI İZLE Fenerbahçe – Alanyaspor

Fenerbahçe, Süper Lig 17. hafta maçında Alanyaspor ile Kadıköy’de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Peki Fenerbahçe Alanyaspor maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

Maç öncesi iki takımın Süper Lig'deki istatistiklerine bakıldığında; Fenerbahçe son 5 maçında 3 mağlubiyet, 2 de galibiyet aldı. Fenerbahçe Alanyaspor karşısında kazanarak aynı zamanda zirve yarışında ben de varım demek istiyor. Fenerbahçe, Süper Lig'de 29 puanla 5. sırada bulunuyor. 

Zirveyi rakiplerine kaptıran konuk ekip Alanyaspor ise 30 puanla 3. sırada yer alıyor. Süper Lig'deki son 5 maçına bakıldığında ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 2 de galibiyeti bulunuyor. Alanyaspor’da ise aynı şekilde tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak ve tekrar zirvede yer almak…

Fenerbahçe’de 3 eksik var

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci ve Filip Novak’ın yanı sıra çalışmalarını bireysel sürdüren Diego Perotti, Alanyaspor’a karşı kadroda forma şansı bulamayacak. Koronavirüs testi negatife dönen ve dünkü antrenmanın tamamında yer alan Caner Erkin ile çalışmalarını salonda sürdüren Serdar Aziz’in durumuna ise teknik direktör Erol Bulut karar verecek. Fenerbahçe’de Ozan Tufan ve Caner Erkin, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ozan ve Caner, Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri durumunda sarı-lacivertli ekibin ligin 18. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçta görev yapamayacak.

Peki Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Alanyaspor maçı Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlıyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 1 aboneliği gerekiyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalıyor.

Tarihte ilk kez Kadıköy’de üst üste kazanamıyor

Fenerbahçe, ligde bu sezon kendi sahasında maç kazanmakta zorluk çekiyor. Tarihte ilk kez ligde üst üste 3 maçta sahasından puansız ayrıldı.

ilk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Caner, Sadık, Tisserand, Nazım, Gustavo, Ozan, Sinan, Valencia, Pelkas, Thiam.

Alanyaspor:(Muhtemel) Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Siopis, Berkan, Efecan, Bakasetas, Davidson, Babacar.