Fenerbahçe, Alper Boğuşlu ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Trabzonspor'daki kötü döneminin ardından anlaştığı kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile yollarını ayırdı. Alper Boğuşlu'dan boşalan göreve Marco Knoop getirildi.

Fenerbahçe, Alper Boğuşlu ile yollarını ayırdı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine çalıştığı süre boyunca verdiği emekler için teşekkür eder ve bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Açıklamada Alper Boğuşlu'dan boşalan göreve Borussia Dortmund'un genç takımının kaleci antrenörü Marco Knoop'un getirildiği ifade edildi.

Knoop, kariyerinde daha önce Leipzig ve Bochum'da görev yapmıştı.

Alper Boğuşlu kimdir?

Alper Boğuşlu futbolculuk ve kaleci hocası olarak Trabzonspor’da çalıştı. 2009 ve 2013 yılları arasında Trabzonspor’da Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptı. Ve 2010 2011 sezonunda Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin şampiyonluğa çekiştiği senede Trabzonspor’da aktif görev yaptı. Boğuşlu o dönemde tartışılan bir isim oldu. Kalecilerin kötü performansından Boğuşlu'nun sorumlu olduğu ileri sürüldü.

2018'in Aralık ayında Fenerbahçe ile anlaşan Alper Boğuşlu, Trabzon'da geçirdiği kötü sürecin arından Sarı-Lacivertli ekipte görev yapmaya başladı.