Ali Koç açıklamalarda bulundu

Trabzonspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından zehir zemberek açıklamalarda bulunan Ali Koç, taraftarı Sabiha Gökçen Havalimanı'na çağırmıştı. Havalimanına akın eden taraftarlara Ali Koç ve takım kaptanı Mesut Özil açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor deplasmanında 3-1 mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Ali Koç, taraftarları Sabiha Gökçen Havalimanı'na çağrıda bulundu. Binlerce taraftarın havalimanına gelmesinden dolayı gurur duyduğunu söyleyen Ali Koç, "Hakemin ataması başında zaten sorunluydu ama biz açıklama yapmadık, konuşmadık. Luiz Gustavo ve Anthony Nwakaeme'nin hakeme yaklaşımlarına bakın. Gustavo'ya sarı kart gösterilirken Anthony Nwakaeme'ye kart gösterilmedi. Bu bir örnektir. Ancak ben genele bakıyorum ve 2-3 yıldır Fenerbahçe'ye haksızlık yapılıyor" ifadelerini kullandı. 

"Artık böyle devam edemez!"

Ali Koç, "Ben söylemesem de taraftarımız buraya gelecekti. Ancak artık buramıza geldi. Hem bizim yaşadıklarımız, hem genel yaşananlar. Rize-Galatasaray maçından örnek vermiştim. Geçen sene Konya maçı. Artık böyle devam edemez!" dedi. 

"Bu takım şampiyon olacak"

Takım kaptanı Mesut Özil ise, "Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bugün çok üzgünüz ama şuna inanıyoruz, siz de inanın. Perşembe günü takım olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah kazanacağız. Siz arkamızda oldukça inşallah bu takım bu sene şampiyon olacak" dedi. 

"Savaşacağız"

Takımın teknik direktörü Vitor Pereira ise, "Sizin için, aile için savaşacağız" ifadelerini kullandı.