Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Olağan Genel Kurulu'ndaki konuşmasında çok sert yanıt verdi. Koç, "Beni mahkemeye vermezseniz, argo bir kelime kullanayım, adam değilsiniz" diyerek Aziz Yıldırım'a dengesiz, küstah, tehditkar diye seslendi.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kubülün Olağan Genel Kurulu'ndaki konuşmasında çok sert yanıt verdi. Koç, "Beni mahkemeye vermezseniz, argo bir kelime kullanayım, adam değilsiniz" diyerek Aziz Yıldırım'a dengesiz, küstah, tehditkar diye seslendi.

Yıldırım'ın açıklamalarının kulübe zarar verdiğini söyleyen Koç, “Dün son derece kendini bilmez açıklamalar, tutarsız, küstah, dengesiz, intikam hisleriyle bezenmiş, tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, eksik-yanlış bilgiler, kibir, parmak sallamalar unutmutuk biz bunları. Keşke hatırlamasaydık” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Koç'un açıklamalarından satır başları: 

FENERBAHÇE'DE BİR PYK VAR: Fenerbahçe'de de bir 'PYK' var. Diyeceksiniz ki PYK ne? Paralel yönetim kurulu. Biz geldiğimizden beri bu arkadaşlar, federasyonları ziyaret ediyorlar, basın toplantıları yapıyorlar. Nasıl Ali Koç nefreti, sizin Fenerbahçe'ye olan sevginizin önüne geçiyor.

KIRGIN DEĞİL KIZGINIM: Dünden beri büyük bir ikilem yaşıyorum. Kongre öncesi ziyaretle oldu, bir taraf diyor ki gereken cevabı vermezseniz hakkımız helal etmeyiz. Bir taraf diyor ki o seviyeye kendinizi indirmeyin, oyuna gelmeyin, aklını yitirmiş insanlar için Fenerbahçe'yi küçük düşürmeyin. Hala ikilemdeyim o yüzden içimden geldiği gibi konuşsam daha iyi olur. Çünkü ben artık kırgın değil kızgınım.

BURAYA GELME CESARETİNİ GÖSTERMESİNİ İSTERDİM: Aziz Yıldırım hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda. Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan ekibi, nasıl 3 sene önce onu burada farkla kazanacaksınız diye kandırdıysa bence şu anda kandırıyorlar, yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim buraya gelme nezaketinin hatta cesaretini göstermesini.

UMRUMDA DEĞİLSİNİZ: Hep saygı gösterdik. Niye gösterdik, çünkü Fenerbahçe başkanı olduğu için. Ben forma alan kişiyi omzumda taşırım. 20 sene başkanlık yapmış kişiye saygıdan başka hiçbir şey gösterilmez. Ama benim için bu yaklaşım geride kalmıştır. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız. Çünkü siz, kendinizi sahibi görüyorsunuz, hepimizin üstünde görüyorsunuz. Hatta Fenerbahçe'den büyük görüyorsunuz. Artık kulübe zarar veriyorsunuz. 3 sene önceki sonuçları hazmetmeniz gerekiyor. Beni küçültmek için yaptıklarınız önce sizi, ama siz umrumda değilsiniz artık, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü küçültüyor. Artık haddinizi aştınız. 3 sene susmuşsunuz, biz sizi tahrik etmişiz gerçek değil.

KENDİNİ BİLMEZ, KÜSTAH, DENGESİZ: Dün son derece kendini bilmez açıklamalar, tutarsız, küstah, dengesiz, intikam hisleriyle bezenmiş, tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, eksik-yanlış bilgiler, kibir, parmak sallamalar unutmuştuk biz bunları. Keşke hatırlamasaydık.

FENERIUM İÇİN SORUŞTURMA AÇILDI: Bana olan husumetiniz kulübe zarar vermektedir, bunun bilincinde olun. Koskoca efsane başkanımız, Fenerbahçe'yi SPK'yla tehdit ediyor. Çağırın diyor, nerede SPK diyor. Nerede biliyor musun SPK? Abdullah Kiğılı bahsetti ya Fenerium şu kadar değerde diye, biliyor musunuz ki biz gelir gelmez SPK'nın açtığı soruşturmayla muhatap kaldık, Fenerium'un değerini şişirdiniz diye. Bu bahsettiği değerler yok.

MAHKEMEYE VERMEZSENİZ ADAM DEĞİLSİNİZ: Beni mahkemeye vermezseniz, argo bir kelime kullanayım, adam değilsiniz. 150 milyon Euro, 150 milyon lira, zaten bir şey anlatırken Eurolar, liralar hepsi birbirine karışıyor, çorba oluyor ama size şunu söylüyorum: Biz yüz yüze geleceğiz Aziz Yıldırım. Siz benle gelmezseniz ben sizle geleceğim. Kaçmak yok.