CANLI Fenerbahçe - Beşiktaş

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 16. haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile Beşiktaş ile karşılaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda?

CANLI Fenerbahçe - Beşiktaş

Dev derbinin ilk 11'leri

Fenerbahçe ilk 11'i: Altay Bayındır, Isla, Serdar, Jailson, Dirar, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Max Kruse, Vedat Muriç

Beşiktaş ilk 11'i: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Rebocho, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, Caner, Burak

Emre Belözoğlu kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, kasık ağrısı nedeniyle Beşiktaş derbisi kadrosundan çıkarıldı.

Süper Lig'de 16 hafta dev bir maça sahne oluyor. Fenerbahçe evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayan maç, bein sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

Mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalıyor. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy. VAR hakemi olarak Mete Kalkavan, AVAR hakemi olarak da Volkan Bayarslan ve Mustafa Emre Eyisoy görev yapıyor.

İki takım arasında oynanan son iki maç da berabere tamamlandı.

Ligde 15 hafta tamamlanırken Beşiktaş 27, Fenerbahçe 25 puan topladı.

Ezeli rekabette 350. randevu

Fenerbahçe, Beşiktaş’la tarihinde 350. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 349 karşılaşmada 132 galibiyet, 93 beraberlik, 124 mağlubiyet alan Fenerbahçe 482 gol atarken; kalesinde 440 gol gördü.

Sarı lacivertli ekip, ezeli rakibiyle ligde oynadığı 126 maçta da 46 galibiyet, 41 beraberlik, 39 mağlubiyet alırken; attığı 141 gole karşın 140 gol yedi.

Beşiktaş’la Kadıköy’de oynadığı son 17 maçta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 1’i hükmen olmak üzere 10 galibiyet alırken; 7 mücadelede eşitlik bozulmadı.