CANLI İZLE Fenerbahçe Çaykur Rizespor

Süper Lig 22. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Ligdeki liderlik yarışının kızıştığı şu sıralar Fenerbahçe, kritik öneme sahip maçtan 3 puan ayrılmaktan başka bişey düşünmüyor.

CANLI İZLE Fenerbahçe Çaykur Rizespor

Süper Lig 22. haftasında Fenerbahçe Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşıyor. Ligde liderlik yarışında kritik değere sahip maçta Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılmaktan başka birşey düşünmüyor. 

İstatistiklere bakılacak olursa eğer Fenerbahçe Süper Lig'de 42 puanla 3. sırada yer alırken Rizespor ise 25 puanla 12. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe bu maçı kazanırsa gelecek hafta yeni bir seri başlatmış olacak. Son beş maçına bakıldığında Fenerbahçe'nin yalnızca bir beraberliği bulunmakta.

Çaykur Rizespor cephesinde ise durum pek de iç açıcı değil. Konuk ekip Çaykur Rizespor son 5 maçında yalnızca 1 galibiyeti bulunurken 2 mağlubiyet, 2 de beraberliği bulunuyor.

Ev sahibi Fenerbahçe'de 5 ekisk can sıkıyor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında 5 oyuncusundan mahrum çıkıyor.

Sakatlıkları devam eden Marcel Tisserand, Sinan Gümüş, Ferdi Kadıoğlu ve Sadık Çiftpınar, Çaykur Rizespor maçında ne yazıkki forma şansı buylamayacak.

Mesut Özil de yok

Sakatlıklar devam eden oyuncuların yanı sıra dünyada dahi ses getiren yeni transfer dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil de kadroda yer almayacak.

İlk 11'ler de belli oldu

FENERBAHÇE'NİN 11'İ: ALTAY, NAZIM, SERDAR, SZALAI, CANER, OZAN, GUSTAVO, VALENCIA, PELKAS, THIAM, SAMATTA

ÇAYKUR RİZESPOR: GÖKHAN, MOROZİUK, EMİR, MERİAH, MELNJAK, DONSAH, DOKOVİC, BOLDRİN, FABRİCİO, MİCHALAK, SAMUDİO