Fenerbahçe evinde Gaziantep'i 3-1 ile geçti

Süper Lig'in 34. haftasında kendi evinde Gaziantep'i konuk eden Fenerbahçe maçtan 3 puanla ayrıldı.

Fenerbahçe evinde Gaziantep'i 3-1 ile geçti

Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep'i konuk eden Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, son oynadıkları Helenex Yeni Malatyaspor maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada son maçta ilk 11'de forma giyen Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel ve Mbwana Samatta, yedek kulübesine çekildi. Belözoğlu, bu isimlerin yerine Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş ve Dimitris Pelkas'ı ise 11'e sürdü.

Gaziantepspor ilk yarıda golü buldu ancak hakem Mete Kalkavan faul gerekçesiyle golü iptal etti. Karşılıklı ataklar sonrası maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

 Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan sarı lacivertliler 56. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 65. dakikada tartışmalı bir pozisyon sonrası hakem Mete Kalkavan önce devam dedi. Daha sonra VAR'ın uyarısıyla pozisyon tekrar incelendi ve topun çizgiyi geçtiğine karar verildi ve skor 1-1'e geldi. Maçın 70. dakikasında sarı lacivertliler Valencia'nın golüyle tekrar öne geçti ve skoru 2-1'e getirdi. Maçın 90+5. dakikasında ise Sinan Gümüş skoru belirledi 3-1.