Fenerbahçe - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 4. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe'de yeni transfer sahaya çıkıyor. Peki Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?... İşte maçın ilk 11'leri...

Fenerbahçe - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Süper lig'in 4 haftası'nda Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırlıyor.

13 gol atıp 7 puanı hanesine yazdı Fenerbahçe ilk yengesinde geçen hafta aldı.

Fenerbahçe - Kayserispor karşısında galibiyet alarak liderliği alıp yoluna devam etmek istiyor. Lige hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Spor severler Fenerbahçe - Kayserispor maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağını merak ediyor.

Sana lacivertli ekip geçen hafta aldığı mağlubiyetin yaralarını Kayserispor karşısında sarmak istiyor. Tek hedef kayserispor'un mağlup etmek.

Kayserispor'da 4 maçta 6 puan

Kayserispor cephesinde ise durum biraz karışık. Yeni sezona yeni teknik adamla başlayan ve Çağdaş Atan yönetiminde olan Kayserispor transfer yasağı nedeniyle herhangi bir takviye yapamazken çıkmış olduğu 4 maçta sadece 6 puan alabildi. 

Ancak Kayserispor sürprizlerle dolu bir takım. Ve bu namını sürdürerek zorlu deplasmanda rakibi Fenerbahçe'ye sürpriz yaşatıp evine puanla dönmenin planlarını yapıyor. 

Fenerbahçe-kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Zorlu maçı Ali palabıyık yönetecek. Fenerbahçe-kayserispor maçı Ülker stadında saat 20.45'te başlayacak. Maç bein sports 1 ben naklen yayınlanacak

Fenerbahçe-kayserispor maçı şifresiz izleyebilmek için Digiturk aboneliğinin olması gerekmekte. 

Fenerbahçe Kaysersipr maçı ilk 11'leri 

FENERBAHÇE: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Peres, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Pedro, King

KAYSERİSPOR: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Cardoso, Ramazan, Mensah, Thiam, Gavranovic.