Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig korona virüsü salgının ardından yeniden başlarken Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Peki zorlu karşılaşma hangi gün saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte Fenerbahçe - Kayserispor maçına dair detaylar...

Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de korona virüsü arası sona erdi. İstanbul'da Fenerbahçe ile Kayserispor seyircisiz maçta karşı karşıya geliyor.

Zorlu karşılaşma 12 Haziran 2020 Cuma günü (bugün) saat 21:00'de başlayacak ve bein sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

İki ekip arasında oynanan son maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı. Ligdeki son maç ise Kayseri'de 0-0 berabere tamamlanmıştı.

Süper Lig'de geride kalan 26 haftanın ardından Kayserispor'un 22, Fenerbahçe'nin ise 40 puanı bulunuyor.

Kayserispor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kazanamayan (2B 1M) ve kalesinde toplam dokuz gol gören Fenerbahçe, daha önceki 11 iç saha karşılaşmasının 10'undan galip ayrılmış (1M) ve sadece sekiz gol yemişti.

Fenerbahçe'yi Süper Lig'de üç maçtır mağlup eden Kayserispor, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 19 karşılaşmada alabilmişti (4B 12M).

Kayserispor ile karşılaştığı son iki Süper Lig maçında gol atamayan Fenerbahçe, rakibiyle daha önce oynadığı toplam 27 karşılaşmanın sadece ikisinde gol sevinci yaşayamamıştı.