Fenerbahçe, Konyaspor’u ağırlayacak! 7 eksik var!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında yarın sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Sarı-lacivertliler bu maçta 7 futbolcusundan faydalanmayacak.

Fenerbahçe, Konyaspor’u ağırlayacak! 7 eksik var!

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında Fenerbahçe, yarın Chobani Stadyumu’ndan Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Ozan Ergün yönetecek.

Ligde namağlup tek takım konumunda bulunan sarı-lacivertliler, son 2 maçında evinde Galatasaray ve deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak 4 puan kaybetmişti.

Teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 33 puanla 3. sırada girdi.

7 EKSİK VAR

Fenerbahçe, TÜMOSAN Konyaspor karşısında 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Nelson Semedo ve Çağlar Söyüncü'nün yanı sıra milli takımlarında görev alan Youssef En-Nesyri ile Dorgeles Nene, kadro dışı bırakılan Becao, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun forma giyemeyecek.

İKİ İSİM KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 2 oyuncu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Edson Alvarez ve Archie Brown, TÜMOSAN Konyaspor karşısında kart görmeleri durumunda ikas Eyüpspor deplasmanında cezalı olacak.