Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Fenerbahçe ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe ve Olympiakos UEFA Avrupa Ligi Grup A 2. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olympiakos maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MARSİLYA VE OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı 30 Eylül Perşembe akşamı Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Olympiakos saati ile 19:45’te başlayacak ve EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

MARSİLYA VE OLYMPİAKOS MAÇININ HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Ligi 4.hafta Fenerbahçe ve Olympiakos maçının hakemi henüz belli olmadı.

MARSİLYA VE OLYMPİAKOS MAÇI MUHTEMEL 11’LER

MARSİLYA: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Filip Novak, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Enner Valencia, Diego Rossi Mergim Berisha

OLYMPİAKOS: Tomas Vaclik, Androutsos, Ruben Semedo,Sokratis, Jose Holebas, Mady Camara, M’Vila, Andreas Bouchalakis, Rony Lopes, Mathieu Valbuena, El Arabi