FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Enner Valencia takımda kalacak mı? Fenerbahçe’nin teklifi ortaya çıktı! Maaşta indirim var!

Fenerbahçe’nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia’ya aldığı maaş olan 2.5 milyon Euro yerine 1.7 milyon Euro maaş ve 1+1 yıllık sözleşme teklif etti.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Enner Valencia takımda kalacak mı? Fenerbahçe’nin teklifi ortaya çıktı! Maaşta indirim var!

Fenerbahçe’nin bu sezon en çok dikkat çeken futbolcusu Enner Valencia oldu. Sarı lacivertli ekibin ileri uçtaki en önemli ismi olan Valencia bu sezon çıktığı 35 maçta 29 gol attı, 4 asist yaptı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe ile Enner Valencia’nın menajeri arasındaki görüşmeler sürerken sarı lacivertli ekibin yaptığı teklif ortaya çıktı.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Enner Valencia takımda kalacak mı? Fenerbahçe’nin teklifi ortaya çıktı! Maaşta indirim var! - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Fanatik’in haberine göre yönetim senelik 2.5 milyon Euro kazanan futbolcuya 1.7 milyon Euro ücret ve 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. Taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Enner Valencia takımda kalacak mı? Fenerbahçe’nin teklifi ortaya çıktı! Maaşta indirim var! - Resim : 3

VALENCİA'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan golcü futbolcu Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu ilk maçı öncesi sözleşme uzatma görüşmelerine değinerek, "Kulüple görüşmeye devam ediyoruz. Bir anlaşmaya varılmasını umuyorum” demişti.