Fenerbahçe transfer haberleri! Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan bir adım önde

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekip Jesse Sekidika transferi için Eskişehirspor ile anlaştı. İngilizler Vedat Muriqi'nin devre arasında takımdan ayrılabileceğini iddia etti. İşte son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri...

Fenerbahçe transfer haberleri! Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan bir adım önde

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre ara transfer döneminin gözde ismi Eskişehirsporlu Jesse Sekidika'ya Fenerbahçe de talip oldu. Kulübün transferine onay verdiği futbolcuyla Galatasaray ve Trabzonspor da ciddi biçimde ilgileniyor. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu, Eskişehirspor'un bu transferi onayladığı iddia edildi. Öte yandan bu transferle yabancı sayısı 12'ye çıkacak, Trabzonspor'un ise yabancı oyuncularından en az 1'ini göndermesi gerekecek.

BBC: Vedat ayrılabilir

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Fenerbahçeli Vedat Muriqi'nin devre arasında takımından ayrılabileceğini öne sürdü. Vedat'ın gidebileceği takımlar arasında Leicester, Tottenham, Frankfurt ve Monaco'nun isimleri sayıldı.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği eski Beşiktaşlı Brezilyalı stoper Marcelo için takas formülü konuşuluyor. Lyon'un gözden çıkardığı 32 yaşındaki futbolcunun yerine Fransız kulübüne Mathias Zanka önerilecek.

Cisse savaşı

Alanyaspor'da harika bir sezon geçiren Pappis Cisse için Fenerbahçe ve Galatasaray kıyasıya bir yarış sürdürüyor. 12 golle Sörloth'la birlikte gol krallığı yarışında zirvede olan Cisse için Fenerbahçe, Alanyaspor'a Mehmet Ekici'yi önerdi. Alanyaspor ise Mehmet Ekici'nin yanı sıra Mevlüt Erdinç'i de istedi. Öte yandan Yeni Malatyaspor da Mehmet Ekici ile yakından ilgileniyor. Galatasaray ise Akdeniz ekibinde Diagne'yi kiralık olarak önerdi.

İtalyan basını Simon Kjaer'nın yeniden Fenerbahçe'nin gündemine girdiğini yazdı. Sadık Çiftpınar'ın sakatlanmasının ardından stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile anılan Danimarkalı futbolcunun 6 aylığına kiralanacağı iddia edildi.

Fransızlardan Lusamba iddiası

Fransız basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Nice formasını giyen 22 yaşındaki Arnaud Lusamba'yla ilgileniyor. Orta sahada görev yapan Kongo asıllı Fransız futbolcuya Werder Bremen, Nimes ve Parma da talip.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da talip olduğu Hatem Ben Arfa için yeniden potaya girdi. Fransız basını Lyon, Genoa ve Sampdoria gibi takımlardan teklif alan futbolcunun Galatasaray'ın teklifini beğenmediğini yazdı. Haberde Ben Arfa'nın kafasında La Liga'da oynamanın yer aldığı da belirtildi.

Fenerbahçe ara transferin yanı sıra bir yandan da sezon sonu transferleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Napoli'yle sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens'in menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe, Belçikalı futbolcuya 3 yıllık imza attırmak istiyor.