Fenerbahçe'de Duran'dan sonra transfer yine tıkandı. Eli sıkışan Ali Koç 29'luk yıldıza 12 milyon euro maaş teklif etti

Fenerbahçe'de transferlerden sorumlu Okan Özkan'ın da kulüple yollarını ayırmasının ardından transferde yetkili Ali Koç ve Devin Özek kaldı. Ancak ikilinin ağır hareket etmesi, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri nedeniyle taraftarı kızdırıyor.

Fenerbahçe'de Duran'dan sonra transfer yine tıkandı. Eli sıkışan Ali Koç 29'luk yıldıza 12 milyon euro maaş teklif etti

Sezonu erken açacak takımlarımız arasında yer alan Fenerbahçe'de transferlerin kamp dönemine yetişmemesi, halihazırda istifası istenen başkan Ali Koç'a yönelik tepkileri artırdı. 

İMZALARDAN SONRA KONGRE TARİHİ AÇIKLANDI 

Fenerbahçe'de muhalif grubun tüzüğe göre yeter imza sayısını toplamasının ardından Fenerbahçe yönetimi de seçimlerin eylülde yapılacağı tarihi açıklamıştı. 

Eylül'e kadar transfer sürecini iyi değerlendirmek isteyen Ali Koç'un ise şu ana kadar 20 milyon euro gibi yüksek bir maliyetle sadece Duran transferini gerçekleştirebildiği ifade edildi. 

TRANSFERLER YİNE TIKANDI 

Duran'ın ardından transflerin yeniden durma noktasına geldiği Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminin 29 yaşındaki, Marco Asensio'ya sözlü olarak 12 milyon euro maaş teklif ettiği belirtildi. 

Fenerbahçe ve PSG'nin de anlaştığı kaydedilirken, son karar oyuncuya kaldı. 

Fenerbahçe'de Duran'dan sonra transfer yine tıkandı. Eli sıkışan Ali Koç 29'luk yıldıza 12 milyon euro maaş teklif etti - Resim : 1