Fenerbahçe'de "İmza toplanırsa transfer yetişmez" denmişti! Geçen sezonun 6'lısı ortaya çıktı
Fenerbahçe'de yönetime yakın kaynakları kongre için yeterli imza sayısının toplanması durumunda Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için transferlerin yetişmeyeceğini iddia etti. Bu açıklamalar üzerine ise Fenerbahçe'nin bu sezonki Lille maçındaki kadrosu gündem oldu.

Olağanüstü kongre için imza sayısının 5000'leri geçtiği iddia edilen Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp öncülüğündeki muhalefet, yakın bir tarihte yeterli imza sayısına ulaşılacağını ifade ediyor.
Fenerbahçe'de yönetime yakın kaynakları kongre için yeterli imza sayısının toplanması durumunda Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için transferlerin yetişmeyeceğini iddia etti. Bu açıklamalar üzerine ise Fenerbahçe'nin geçen sezonki Lille maçındaki kadrosu gündem oldu.
ESKİ OYUNCULARLA ÇIKTI
Fenerbahçe bu sezonun başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşı karşıya geldiği Lille karşısında elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
Kadroda geçtiğimiz sezon büyük eleştiri alan Krunic'in olması dikkatlerden kaçmazken, sadece Maximin'in yeni transfer olarak yetiştiği onun da etkisiz kaldığı görüldü.
Ayrıca Tadic, Szymanski ve İsmail Yüksek de geçen sezon takımda mevcut olan isimler arasında yer aldı.