Fenerbahçe'ye 3 bomba isim ... Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 25 Ağustos 2020

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekip Erol Bulut'un talepleri doğrultusunda oyuncular görüşmelerini sürdürüyor. Gündeme gelen son isimler Tisserand, Livaja ve Visca oldu. İşte Fenerbahçe'den son dakik atransfer haberleri

Fenerbahçe'ye 3 bomba isim ... Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri 25 Ağustos 2020

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Erol Bulut’un çok istediği Marcel Tisserand konusunda müjdeli haber yakın. Alman basını, Wolfsburg’un Sochaux’tan Lacroix’yi bitirmek üzere olduğunu, bu transfer sonrası Tisserand’ın gidişine onay vereceğini yazdı.

Transferin flaş ekiplerinden Fenerbahçe, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Erol Bulut, sarı-lacivertli yönetimden Marko Livaja'nın alınmasını istedi. | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'de birlikte forma giydiği Edin Visca ile İstanbul Etiler'deki bir restoranda yemekte buluştuğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak sarı-lacivertlilerin, Başakşehir ile yaptığı ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin forvet transferi adaylarından yer alan Mario Mandzukic, sarı lacivertli takımdan istediği maaşı Roma'dan da istedi. Bonservisi elinde olan yıldız futbolcu, Fenerbahçe'den talep ettiği ücret olan 4 milyon euro (35 milyon lira) aynısını Roma'dan istedi. Mario Mandzukic'in yıllık 2 senelik sözleşme arzu ettiği ve İtalyan kulübü ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi.