Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, Futbol Direktörü Devin Özek ve teknik direktör Jose Mourinho yürütüyor.
Bu doğrultuda sarı- lacivertliler, şimdiye kadar 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Kolombiyalı 21 yaşındaki forvet oyuncusu Jhon Duran, 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Abdou Aziz Fall ve 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Archie Brown'u transfer etti.
FENERBAHÇE, TARIK ÇETİN İLE ANLAŞMAYA VARDI
Yeni Açık’tan Ertan Süzgün’ün haberine göre Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’dan ayrılan eski oyuncusu Tarık Çetin ile her konuda anlaşmaya vardı.
PORTEKİZ KAMPINA KATILACAK
28 yaşındaki futbolcu işlemlerinin tamamlanması sonrası sarı-lacivertlilerin Portekiz kampına katılacak.
AVRUPA KADROSUNDA YER ALACAK
Fenerbahçe altyapısından yetişen Tarık Çetin UEFA'nın altyapından yetişmiş oyuncu kontenjanının tamamlanması için teknik direktör Jose Mourinho'nun elini rahatlatacak.
2019’da Fenerbahçe’den Çaykur Rizespor’a transfer olan Tarık Çetin, Çaykur Rizespor ile çıktığı 88 maçta 111 gol yerken 25 maçta ise kalesini gole kapattı.