Fenerbahçeli taraftarlar kahrolacak... En sevdikleri oyuncu anlaşma masasından apar topar kalktı. Kesin gidiyor

Fenerbahçeli taraftarların en sevdiği futbolcular arasında yer alan Enner Valencia, yine kulüp ile anlaşma sağlayamadı. Golcü futbolcunun Brezilya'ya gitmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçeli taraftarlar kahrolacak... En sevdikleri oyuncu anlaşma masasından apar topar kalktı. Kesin gidiyor

Süper Lig'de sezona iyi başlayan ancak devamını getiremeyen Fenerbahçe'de sezonun yıldızı Ekvadorlu forvet Enner Valencia oldu. Gol krallığı yarışını kimseye bırakmayan yıldız futbolcu bir anda taraftarın da sevgilisi haline geldi. Sarı lacivertli kulüp yıldız futbolcuyu takımda tutmak istiyor ancak iki taraf bir türlü anlaşamıyor. Son pazarlıktan da uzlaşma çıkmadı. 

2 SENELİK ANLAŞMA İSTİYOR

Ekvadorlu yıldızın menajeri Chalo Vargas, oyuncusunun geleceği konusunda cuma gününe dikkat çekmişti. Taraflar, bu sezon bitecek sözleşmenin uzatılması konusunda bir kez daha bir araya geldi.

Fenerbahçeli taraftarlar kahrolacak... En sevdikleri oyuncu anlaşma masasından apar topar kalktı. Kesin gidiyor - Resim : 1

Daha önce 3 yıllık kontratta direten Valencia'nın bu kez 2 senelik anlaşma istediği öğrenildi. Ancak yönetim, 33 yaşındaki golcüye bir kez daha 1 yıllık sözleşme teklif etti.

BREZİLYA'YA YOLCU 

Yapılan görüşmede taraflar bir kez daha anlaşma sağlayamadan masadan kalktı. Valencia'nın Brezilya ekibi Internacional'e imza atma ihtimali yüksek görünüyor.