Fenerbahçeliler hem sevinecek, hem üzülecek! Resmi açıklama geldi: Yıldız oyuncu kesin olarak gidiyor!

Fenerbahçe’nin sezon başında Alman ekibi Augsburg’a kiraladığı Mergim Berisha’nın geleceği belli oldu. Alman ekibi sözleşmesinde 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan futbolcu için opsiyonu kullanma kararı aldı.

Fenerbahçeliler hem sevinecek, hem üzülecek! Resmi açıklama geldi: Yıldız oyuncu kesin olarak gidiyor!

Fenerbahçe, 2 Eylül 2021 tarihinde RB Salzburg takımından Alman golcü Mergim Berisha’yı 5 milyon Euro bedelle satın almıştı. Fenerbahçe’deki ilk sezonunda 31 maça çıkan Berisha, 7 gol atmış, 3 asist yapmıştı. Beklentilerin altında kalan Alman oyuncu sezon başında Almanya ligi ekiplerinden Augsburg’a kiralanmıştı.

Fenerbahçeliler hem sevinecek, hem üzülecek! Resmi açıklama geldi: Yıldız oyuncu kesin olarak gidiyor! - Resim : 1

ALMANYA’DA KENDİNİ BULDU

Almanya’da yeniden doğan ve başarılı bir performans sergileyen Berisha, şimdiye kadar çıktığı 20 maçta 9 gol attı, 4 asist yaptı. Almanya Milli Takımı’na da çağrılan futbolcunun geleceği belli oldu.

Fenerbahçeliler hem sevinecek, hem üzülecek! Resmi açıklama geldi: Yıldız oyuncu kesin olarak gidiyor! - Resim : 2

KARAR VERİLDİ

Augsburg Kulübü CEO’su Stefan Reuter, Fenerbahçe’den kiraladıkları Mergim Berisha’nın 4.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu sezon sonu kullanacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe, Alman ekibinin opsiyonu kullanmasıyla 4.5 milyon Euro bedeli kasasına koyacak. Yeni sezonda transferler için kaynak ayıracak.  

Taraftarların bir kısmının futbolcunun satın alınan bedelin altında bir ücrete transfer olacak olmasına yanlış bulduklarını ifade etti.

Fenerbahçeliler hem sevinecek, hem üzülecek! Resmi açıklama geldi: Yıldız oyuncu kesin olarak gidiyor! - Resim : 3